Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iamdrunk

Marketing

"Here I Am..."

Hej friends mah! Prošli put sam lagala kada sam napisala da novi post nisam pisala gotovo tjedan dana, e pa ovaj je put to istina! Na moju veliku žalost cry! Ali ovih tjedan dana mogu komotno svrstati među top 5 najgorih tjedana! Prvo, osjećam se tako glupo (neki će reći, pa kad jesi, i mogu si misliti koji će to biti, ako ti uopće i znaju da imam blog, vidiš rolleyes) zato što učim i ništa mi ne ulazi u glavu, a ako se kojim slučajem i zabuni pa uđe, na testu se osjećam ko da me mozak napustio, otišao na Havaje i maše mi, meni je ostala samo rupetina u glavi. Drugo, stalno sam umorna (budim se umorna, pod nastavom samo što ne zaspim, na treninzima zijevam, poslije nisam za ništa sposobna osim za krevet zijev). Treće, ubija me nepravda i jednostavno se osjećam KAO DA SE CIJELI SVIJET SRUŠIO I OKOMIO NA MENE, UŽAS cry! Baš sam mislila kako me napokon napustila ta vražja depresija s kojom sam prije imala puno problema, a kad evo ti nje: BU! i lupi me po tikvi i smije se, i smije se, a ja plačem, i plačem! Kad uhvatim vremena moram k Merziću da mi da uputnicu za vađenje krvi i detaljnu analizu, da vidim koji se vrag događa sa mnom! Možda mi opet fali željeza, pa reko da počnem odmah hrdati one tatine aute iz dvorišta! Ali no dobro, ovo vam je dosta, da vas više ne zamaram svojim problemima, ali šta kad ih nemam s kim podijeliti, a sad su se nakupili... AH!
No dobro, bila sam vam ja u subotu vani, aha-aha yes! Cure kažu da mi je bilo dosadno, ali meni jednostavno ne može biti dosadno jer ne dopuštam da mi je dosadno i jer mene i samo gledanje uokolo zabavlja (malo promatram ljude pa me oni zabavljaju i tak). Luda sam jel da lud?! Bila sam sa Dajanom, Majom, Mikijem, Majom, Dijanom i mislim Valentinom u Tarkusu. All night long! Svirali su neki likovi i bilo je fora, a Miki i ja smo samo komentirali tko ima sluha a tko ne i valjali se od smijeha! Popila sam čak cijelo veliko Karlovačko (čak, pa to je sramota, naspram svih...) i zafrkavali su me da samo čekam kad me oni ne gledaju da potegnem iz boce party! A šta smo sve požderali, majko moja njami! Pošto je Miki slavio rođkas, on je sve plaćao pa smo pojeli, prvo, veliko pakovanje smokića (uh, to me podsjeća na Iv headbang), zatim 2 kutije Jaffa keksa, pa ono veliko pakovanje Napolitankai iz vrećice! Čovječe, nažderali smo se ko svinje i napravili takav svinjac na stolu, a onda su došli Sale i Babac, pa su sve to lijepo počistili! Dečki moji, sada znam šta ćete biti kada odrastete - šala naravno (moram to napisati da ne bih dobila batina, iako oni to istina Bog ne će čitati...) Uf, a ja sam cijelo veče imalo tako krasan pogled, mmm fino! Naime, jedan prezgodni lik, koji se družio sa dečkima iz Porote, je sjedio ispred mene, za susjednim stolom dead! Uff, baš je dobar fino! Istina Bog mršav je i malo stariji (malo...), ali ima prekrasne oči, nos, i dobro sad da ne nabrajam, jednostavno mi je bio preslatki njami! Doma sam išla u pola 1, a da se nisam ništa naplesala. To mi je bio jedini bed!
I onda se ujutro morala relativno rano probuditi i spremati se na turnir u Viroviticu. Da skratim priču bila sam 2 od 5 parova i moglo bi se reći da sam zadovoljna!
I eto, to bi čak ukratko moglo biti to! Znači tjedan je okarakteriziran kao jadan, osim subote. E da, i bila sam u četvrtak ujutro u Zagrebu i kupila sam si one presletke Conversice, jupiii smijeh! A sad bi bilo vrijeme da malo bacim pogled na knjige koje me tako vole... Vojim vas i samo mi ostavljajte komentariće i recite ako vam se što ne sviđa! Vejika pusa svima! kiss Čuvajte se i pazite na sebe! wave

Post je objavljen 15.11.2007. u 10:41 sati.