Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jacab

Marketing

Tek je devet ujutro a ja sam već uspjela napraviti.............čuda.........Nekad mi fakat ide.
Iako sam ateista, ponekad mi se čini da bih morala porazmisliti o nekim svojim radnjama i reći: hvala Bogu. Drugačije ne mogu objasniti činjenicu da sam u stanju u pola sata napraviti glupost de luxe king size xxx large, natjerati čir da proradi svom snagom i ulcerozni kolitis da pokuca i da se stavim u predinfarktno stanje a onda mrtva hladna elegantno razriješiti situaciju i još pronaći izuzetno povoljno riješenje. Sada još samo moram naći načina da svojoj mami objasnim sve zašto i kako a da ona ne završi u najmanju ruku u bolnici. Jedina posljedica svega toga je pored gore opisanih tjelesnih da sam morala poništiti kreditnu karticu, popularni AJMEX ( kad dođe račun onda se čuje (ajme, amex stigo....otud naziv) :)
E sad, pošto moram čekati da stigne mail a da ne bih šizikala a živci su mi našpanani onda na pola ekrana pišem ovo a druga polovica je oslobođena da skužim kada stignu mailovi. Uh!!!! Hah, možda bih mogla ići i raditi.....ne, ne moram pričekati još malo.
Da, nisam ni rekla da se moj poslovni status malkice promijenio. U istoj mojoj dobroj staroj firmi sam dobila još neka dodatna zaduženja i dodatne novčiće i dodatno sam važna :)...ih jesam važna. od 1.12. moram svako jutro u 9 sati biti u svome novom uredu :)
Da, pošto ovaj blog pišem zato da moji poznati rasuti po svijetu mogu vidjeti šta radim i kako sam a da ne moram svakom od njih pojedinačno pisati ( prelijena sam za to) onda moram reći i ti da otvaram natječaj za najbolji doček nove godine. Mama će biti u NZ, ja sam bez obaveza pa onda, draga familijo i prijatelji, da čujem šta mi nudite :) ( napomena: poziv mora uključiti i Miku).
Bacim oko dole desno:niti jedan mail još nije stigao....pih......Dobro ajde, još malo ću lupetati ovdje.
UNDIAT :). Na onih 90 dana pauze sam a novi ciklus počinje taman negdje oko 5.12. malo mi problema prave neke svečanosti na kojima su jednu od glavnih uloga igrali odojci ali nije ništa strašno, za dan-dva ja se vratim u normalu. I ako u narednom ciklusu, do proljeća uspijem skinuti 5 kg ja sam postigla svoj cilj. Osim tih 5 kg dole moram samo još malo poraditi na učvršćivanju trbuha (guza je dobro, hvala na pitanju )i masirati vrat i podbradak da se koža ne objesi i izgledaću ko curica :).
HM, o čemu još da lupetam.........a ne, o izborima ni slučajno ovaj put jer sam sigurna....a ne ipak, jedno samo.....svi koji imaju to pravo, moraju odšetati do birališta. Ne smije se dopustiti da glasački listići ostanu neupotrebljeni jer je to osnova za manipulaciju....uradite s njima što god hoćete ( ne vjerujem da nemate svoju opciju) ali to VI učinite

Post je objavljen 15.11.2007. u 09:50 sati.