Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zujimkrozzivot

Marketing

I have exchanged felings for bubbles and baloons

danas mi se smrznula ruka na povratku kući. pješačila sam dobrih pola sata po kiši i mijenjala ruke na dršci kišobrana jer je hladnoća bila preneizdrživa za moje ruke ručice. smrzla sam se kao govance, ali još uvijek mi je zima i jesen draža od ljeta i proljeća. samo po zimi coca cola ima dobre reklame, samo po zimi sve miriše po cimetu, samo po zimi pijem čajeve, samo po zimi nosim šalove. po ljeti da nosim šal, pijem čaj i šnjofam maramice koje mirišu po cimetu, ljudi bi me čudno gledali. a coca cola ne bi opet mogla snimiti reklamu dobru kao po zimi. očarava me fijukanje vjetra. naravno, samo dok sam na toplom u kući, sa muzikom u ušima i odmrznutom facom. i tako, pokisnula sam, očekujem prehladu svake sekunde, evo samo što nije.

uz mnogobrojnu radoznalu raju i ja sam posjetila ovogodišnji interliber. idem već nekoliko godina, pa mi se to već nekako uvuklo pod kožu kao tradišn. pa smo se veselo zaputili ja i dripče ka velesajmu u nove pobjede. mogu se pohvaliti da je lov prošao itekako uspješno. tko bi rekao da knjiga može nekoga ostaviti u takvom dojmu da ju kasnije ide tražiti. ali knjiga je to i zaslužila. lets give a round of aplause for the book! clap clap clap...

Image Hosted by ImageShack.us


jedino su me užasno iživcirale maskote, ne znam čemu plačati ljude da se obuku u idijote i maltretiraju normalne. ali i to je nekima način zarade, pa ne zamjeram pretjerano. ali malo ipak zamjeram. ne znam zašto, ali ne volim ta stvorenja, najradije bi ih počela šutati nogom po njihovim blesavim kostimima, kao u filmu razbacat im letke i histerizirati na njih. ali sam se i ove godine suzdržala. odlučih biti veća ljudina od maskota! in your face mascot!!!

pa tako, vesela i mlada, upućujem se i dalje u bitke sa vremenom i maskotama (krajnje me iritiraju, isto kao i klauni, to objašnjava moj prezir prema ronaldu mcdonaldu...) i veselo skakutajući po hladnoći čekajući da mi se osim ove jedne ruke smrznu i drugi dijelovi tijela, ja ću nastaviti izvještavati o vremenskim neprilikama i prilikama u zemlji, svijetu i okolici.



Post je objavljen 14.11.2007. u 21:44 sati.