Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/powerofme

Marketing

KAD OVA MALA POLUDI

He-he, nisam znala kako bi nazvala ovaj post i iskreno, ne znam kako bih ga napisala. Pisat ću sve kako mi padne na pamet, a valjda ćete skopčat. Neće biti ništa dubokoumno, kao i uvijek. Želim vam ispričati jednu priču-kad je ova mala poludila.

Meni inače dosta dugo treba da nekome nešto kažem. Nisam svadljiv tip osobe, i dosta dugo mogu gutati neke stvari ali kad me prebaci (a to je JAKO rijetko) onda obično ljudi plaču oko mene. Doslovno. Imala sam dva takva slučaja i u oba slučaja su cure završile plakajući.

1.slučaj. Neću imenovati osobe, naravno. Nema svrhe. Nazvat ću ih X i Y. Krećem s X-om. X-ica je mene jedno dvije godine pikala lagano u živac i ja sam to trpila i skupljala. I onda sam na jednom puknula i pogodila je tamo gdje ju je u tom trenutku najviše moglo boljeti. Rekla sam joj “Nisam ti ja kriva što si danas tako loša bila”. Nije bitno o čemu se radi, ali je X-ica bila vrlo loša i ja sam je piknula u to za što je bila svjesna. Samo je rekla “Nisi baš tako trebala reć i rasplakala se”. No to nije bilo sočno kao slučaj s Y.

2.slučaj. Ovo je bilo zanimljivije jer se Y nikako nije mogla obraniti nego je jedino uspjela reć da “idem u kurac” i da ona “mora psihijatru”. Bože, smijeha. Samo sam tiho promrljala “možda bi i trebala”. Ne znam dal me čula ili ne. Lijepo je kad uspiš izbaciti iz takta nekog tko ti već mjesec dana ide na živce svojim ponašanjanjem i kad zajebava cijelo društvo, a nitko joj iz društva ne želi reći ništa. E pa ja sam pukla. Samo me nešto prehitilo. Kad sam ja vidla pogled od osobe Y dok sam govorila (pogled tipa jebi se) poludila sam. Ne znam jel vam se ikad dogodilo da vam se jednostavno zamrači pred očima i onda se pretvorite u totalno drugu osobu. Eto meni je, i drago mi je. Totalno se svi bolje osjećamo. Društvo je sada sretno. I ja sam. Nemam više ništa nakupljeno u sebi. I znam da neko vrijeme neću ni imati. A do sljedećeg bljeska, čuvajte se. To vam se događa-KAD OVA MALA POLUDI.

p.s. Pitale me neke osobe zašto nisam našamarala Y-icu kad me poslala u kurac. Ne, neću se ja spuštat na taj nivo. Iako, priznajem i to se zamalo dogodilo. pusa

Post je objavljen 14.11.2007. u 17:10 sati.