Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inovator

Marketing

Slideshow internet...

Sjedio nekidan ja tako doma i proucavao neki forum. I zakljucio da me desno rame malo previse boli. Povezao to sa stranicama gdje treba danima skrolati do dna (najcesce su to nekakve dokumentacije ili forumi)... A od toga oce bolit i ruka i ledja, a i neudobno je sjedit u stolici i citat sve to i sve sto oces je pobjec'.

...sjedio ja tako i reko - 'de, ovo nema smisla, mora bit neki laksi nacin'... i tako mi palo na pamet. zubo

Bilo bi totalno super napraviti web-stranicu, gdje samo trebam upisati link stranice ili foruma koji trenutno citam, i doticna web-stranica (recimo www.slideshow.hr, ili tako nekako) pretvara sadrzaj gledane stranice u slideshow, a na pritisak tipke (recimo, Space) mi prebacuje stranicu po stranicu. Dakako, ne mora biti prebacivanje na pritisak tipke, vec moze biti i neki vremenski period koji definiramo u korisnickim postavkama.

Ne mora to biti slideshow.hr web-stranica, to moze biti i implementirano u browser (spomenuo sam to na forumu od Opere).

Uz koristenje ovakvog nacina citanja web-stranica, mogu se lijeno izvaliti u stolici, staviti ruke iza glave, noge na stol, malo zumirati tekst i citati bez problema sadrzaj koji me interesira i ne umarati rame koje me boli.

Cak bih rekao da je i ergonomski... wink


P.S. Ja mislim da su sve moje ideje rezultat moje kronicne lijenosti. zubo

Post je objavljen 13.11.2007. u 01:04 sati.