,kekkeigenkai.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kekkeigenkai

Marketing

Kankurou

symbols
Kankurou- vo je ime inspirirano poznatim 'kabuki' (oblik tradicionalnog japnskog kazališta) glumcem, dok 'Kurou' znači vrana.

KankurouKankuro je drugo dijete Četvrtog Kazekage- a, što ga čini Gaara- inim starijim i Temari- nim mlađim bratom. Njegova je najuočljivija osobina to što nevoli djecu, što se vidi kroz njegovu iznerviranost svaki put kada se nađe u blizini nekoga tko je mlađi od njega. To se nabolje vidi kada je s Gaara- om, kojeg je ipak morao poštovati jer se bojao njegovih moći. Unatoč njihovim razlikama, Gaara i Kankurou su postali vrlo bliski tokom vremenskog razmaka između Prvog i Drugog djela. Gaara se počeo pouzdati u svog starijeg brata i povjeravati mu svoje snove (i činjenicu da je spreman riskirati svoj život kako bi spasio Sunagakure selo). Tako se Kankurou počeo ponašati vrlo zaštitnički prema Gaara- i, te je spreman boriti se sa svakim tko na bilokoji način ošteti njegovog brata. Kada su Gaara- u uhvatili Akatsuki- ji, Kankurou je odmah pošao za njim kako bi ga spasio, no gotovo je umro suočivši se s daleko jačim protivnikom, te se osjećao krivim što nije uspio pomoći Gaara- i.
Kankurou
Kankurou je talentirani 'lutkar', te se u svakom večem 'odjeljku' serije pojavio s novom lutkom. Tri lutke koje za sada Kankurouposjeduje napravio je Sasori, a došle su u njegovo vlasništvo nakon što je njihov tvorac napustio Sunagakure. Karasu- a (značenje: Vrana), prvu Kankurou- ovu lutku, on je sam poprilično izmjenio. Zbog toga je postala izrazito oboružana, budući da ima mnogo skrivenog oružja, te može odvojiti bilokoji svoj ud kako bi napala. Kuroari (značenje: Crni Mrav), druga Kankurou- va lutka, služi da uhvati protivnika i ubi ga. Kada je protivnik uhvačen svaka Kuroari- jeva ruka se pretvori u oštricu i probode zarobljenog protivnika. Sanshouo (značenje: Salamander), treća Kankurou- va lutka, se u mangi još nije pokazala u akciji, dok je u anime- u prikazano da ima šuplje tijelo u koje su se, tokom napada, uspjeli sakriti Kankurou i još dva čovjeka. Čini se kako su lutke stvorene kako bi (do određene točke) radile zajedno, što se vidi kroz činjenicu da ih Kankuro koristi u tandemu kako bi povečao njihovu efektnost. Tako npr. Karasu može prekriti područje dimom dok Kuroari ispaljuje oružje na zasljepljenog protivnika.

Kankurou

Prijevod & Text: Jashin
Dizajn & Slike: Suna

- U sljedećem postu (20.11.07): Predstavljamo...

Post je objavljen 16.11.2007. u 00:00 sati.