Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princeskrafna

Marketing

..tO štO svira tO su ruke..

.. vrijeme je za nOvi pOst.. neznam O ćemu da pišem ali Oni stari mi je dOpizdilO gledat.. a i piše mi se.. malO prste razgibavam.. i Osjećam se ko Carrie iz sex i grada :) zeka peka....
o kOncertu deep purplea i infO sajmu mi se nije dalO pisat.. te dvi teme su svi Obradili.. pa ja baš neću..
al` evO ukratkO:

--->na kOncertu mi je bilo O.K.. nisu mi neštO supernapeti pa da sam skakala u prvim redOvima a i imala sam fibru i grlO me bOlilO takO da sam s mijOm i ivanOm sidila na vrhu tribina i uživala u pOgledu.. :)

---> na sajmu mi je zakOn bilO.. je da sam pO ure nakOn dOlaska smOčila nOge u ObližnjOj lOkvi i da mi je zagreba već bilO prikO glave.. al dObro..
i ako zanemarimO par gnjavatOra u busu.. neki lik iz b.v. ćin je uša u bus u 6 i pO pOčeO puštat cajke na mObitelu.. OnO, nemOš virOvat.. tila sam ga udušit..zatuč.. i jOš neka ženska šta ima kvOcijent inteligencije ka prOsječna temperatura u sibiru.. ajmeee... šta mi je tlak dizala.. glupa cura ka ku..c i svi je zajebavaju.. a Ona nije umukla Otkad smo krenili.. Onda više nisam bila ljuta ni živčana nego mi je bilO ža jadne cure.. :P
vidila sam se s anOm i tO je tO.. lip izletić sve u svemu;)

--->e da, 09. je petri biO rOđendan.. prOslavile smo ga:Petra, anja i ja.. nigdi pOsebnO.. TURNEJA PO ŠANKOVIMA pOčeli u OpravdanOg završili u rOkija.. :)

--->eh.. u subOtu u splitu.. majke, let3 i đubrivO.. nemam pOjma ni di ni kad tOčnO.. al znat će se tO jOš.. i mOglo bi se Otić na tO..

---> Ovaj tjedan pOčinjem učit i ispravljat Ocijene.. :P

---> MJESEC DAAAANAAA! :) :P jeeees... a ka da je gOdina prOšla


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

etO vam svima jedan beeelj :))

baj d wey - jele sritan rOđendan! :):P


Post je objavljen 11.11.2007. u 22:38 sati.