Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Pozdrav i smiješni događaji 3! :) + update

Dragi moji!:) Žao mi je što je od mog prošlog posta prošlo punih tjedan dana:( Imam toliko tema za pisanje tako da ću danas izabrati jednu na koju ćete se i namsijati, a to su smiješni događaji. :)
Potrudit ću se makar češće pisati posteve ako vas ne stignem sve obići. Mislim na vas često i nikoga nisma zaboravila. :) Uskoro se bliže i praznici, pa će biti više vremena. :) A bliži se i moje ocjensko predavanje iz glazbenog. 27.11. je. I malo me trta hvata. Dobila sma obradu neke pjesmice, za koju sam dobila informaciju da je dugačka i malo kompliciranija. A blago meni. Mislim da ću popit nečega prije sata. :D A sada.......


11 SATI

Bilo je to još u osnovnoj školi dok sam išla na zbor Mići boduli. :) Mislim da sam tada bila 8.razred i upravo smo se spremali za jedan važniji nastup pa nam je voditeljica rekla da se obavezno pojavimo na toj generalnoj probi. Naravno u 11 sati. I tako, došla ja u školu, uđem u razred, vidim svi već pjevaju, mislim si zašto su počeli ranije...sjednem i čekam da završe pjesmu. Još im se i smijem. Kad ono, oni mene gledaju u čudu zašto sam se ja pak na tako važnu probu pojavila u podne. Ma šta podne, 11 još niti nije, još par minuta. Da bi se ja sjetila da se tu noć sat pomicao naprijed. Za krepat! :DDDDD Što je najbolje mislim da mi nisu niti vjerovali u početku:DD E jesam li ga:))


Hmmmmmm....koji još.....? Aha!

SKLISKI SNIJEG I KOMBI

Bila sam 4.razred srednje i dan prije ili par dana prije je kod nas napadalo snijega. Što je nas primorce jako razveselilo jer to ne viđamo tako čestu u našim krajevima. Dan prije sam se naravno polomila par puta padajući po snijegu:D Ali niš nisam slomila, bez brige:) I idemo suseda moja Ivana i ja u školu, prelazimo pješački prijelaz i penjemo se na pločnik. Kad ja paf na pod! Poskliznula se i pala. I umirem od smijeha, a Ivana me prekorači nonšalantno i kaže: Ajde NIna, požuri se, zakasnit ćemo u školu:))))) Taman je onuda prolazio jedan kombi od autotransa i počeo mi trubiti:)))) Ja umirem od srama:))) Što je najbolje, taj isti kombi mi je još 2 dana zaredom trubio kad bi me vidio:))))))


Eto, valjda su ova 2 događaja dosta za sada hehe:) A moram obraditi i smrtnu kaznu. Baš sam jučer si zapisala što moram napisati ali sad se ne mogu sjetiti nažalost. Naravno, javit ću vam kako je prošlo moje ocjensko predavanje. :) A imam i jedan filmić koji ću vam uskoro staviti na blog.....ja sam protagonistica:) Znate li da riječ protagonist zapravo znači junak? :) E pa sad znate:) Puno vas voli vaša Ninuškaaa! :)

Puseko mom ljubeku:*

Upspoj: (date =spoj)

Par bisera mojih:))

"Kad bi bili limunski, tko zna kakav bi okus imali." (A očito od limuna!)

"Ako čuješ, onda bi čuo."

"Jedna je duža od kraće."

Sljedeći put ću napraviti moju listu...pa onoga što jedem i što ne jedem...:)




Post je objavljen 10.11.2007. u 20:13 sati.