Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lenguaespanola

Marketing

Prijevod teksta sa španjolskog "Laberintos de pasion"

Jedan čovjek vrato se je u mjesto gdje je ostavio ljubav svog života i završava brinući se za jedno siroče. Nakon nekoliko godina on se zaljubljuje u nju, ali mu se na putu nalazi sin žene koju je on volio u prošlosti. To ljubavno suparništvo pomoći će da izađu na vidjelo mračne tajne obitelji.
Kada su bili djeca, Julieta i braća Pedro y Cristóbal Valencia bili su prijatelji, ali Genaro – vlasnik „El Castilla“ – i otac dječaka razdvojio ih je. Slikar Gabriel Almada preuze je skrb za malu Julietu, kada je umro njezin djed.
Julieta i Gabriel odlaze iz regije i sa godinama ona postaje jedna sjajna doktorica. Puna nostalgije, odlučuje se vratiti u selo i baviti se svojom profesijom.
Gabriel je podržava u njezinoj odluci, ali njegov povratak oživljava strasti iz prošlosti. Genaro oživljava mržnju prema Gabrielu, budući da je oduvijek znao da je slikar bio prava ljubav njegove supruge Sofie. Tu mržnju osjeća i Pedro, koji je jednom vidio Gabriela kako ljubi njegovu majku.
Genaro je doveo na „El Castillo“ svoju nećakinju Nadiu, sa idejom da riješi svoje ekonomske probleme putem bogatstva kojeg je djevojka nasljedila. Sa svoje strane, Julia otkriva da se je ono prijateljstvo iz djetinjstva sa Pedrom pretvorilo u zrelu i uzvraćenu ljubav.
Međutim, razdvojeni su zbog Nadie, koja je „bacila oči“ na Pedra. Julieta, sama i povrijeđena, pronalazi utočište u Gabrielu, ali on se je zaljubio u nju...


Post je objavljen 09.11.2007. u 23:11 sati.