Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drnelasrsen

Marketing

Hvala blogerima na podršci

Hvala vam svima na podršci. Nažalost nemam sad vremena odgovoriti na pojedina pitanja, no pokušat ću to učiniti poslije večere koju smo organizirali s najboljom namjerom da oni koji imaju i žele dati, daju za siromašnije građane. Naša je akcija humanitarna i dobrovoljna, svaka je kuna dobrodošla ako je od srca, a od srca ćemo i pomoći svakome kome budemo mogli bez obzira da li je i koliku donaciju dao.
I sama jedva čekam dan kad će u mojoj domovini liječnici imati tehničke i organizacijske mogućnosti, iskustvo i edukaciju da poduzmu sve medicinske zahvate koji su našim pacijentima potrebni. Ne mogu promijeniti cijeli sustav, ali mogu pomoći pacijentu koji traži moju pomoć u teškoj bolesti. Dosad ih je bilo gotovo tisuću, broj se povećava, samo želimo pomoći...
Dolaze iz Italije na večeru i roditelji djece sa gliserom kod Rovinja, koja su ljetos teško stradala i liječila se u Padovi, sa velikom željom da i oni doprinesu. iz Venecije će doći predsjednik regije Giancarlo Galan, a s njime možda i njegov veliki prijatelj Silivio Berlusconi.
No, ovaj sam blog počela pisati i da njime javno zahvalim mnogima koji su mi godinama pomažu u radu, primjerice sestrama Mireli Mardešić i Andrijani Anzulović, Jasminki Houški, Nataši Grubišić, Davoru Vogrinu, Andrei Kožulj, a i Žuži Jelinek koja nam je svojom donacijom omogućila najam koncertnog klavira za našu prekrasnu večeru. Posebno bih zahvalila prijateljici Hloverki Novak Srzić. Toliko za večeras.

Post je objavljen 09.11.2007. u 22:32 sati.