Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melaniehogwarts

Marketing

Štafeta

-Voliš li više pse ili mačke?
Mačke! Znam da puno ljudi više voli pse, ali ja definitivno volim mačke! Možda to otkriva nešto o mom karakteru... malo sam zlobna...

-Crno ili bijelo?
Iako sam optimistična osoba, u crnome se izgleda mršavije... =)))

-Bi li radije otišla na neki tulum koji ti priređuje najbolja prijateljica na date s nekim dečkom koji sutra putuje iz grada?
Dečka bih pozvala na tulum kod prijateljice! U slučaju da je to iz nekog razloga ne izvedivo, otišla bih na date s dečkom, najbolja prijateljica bi sigurno shvatila.

-Bi li ikada ušla u Big Brother kuću?
Mislim da ne bih, nije da se ne bih osjećala ugodno pred kamerama nego mislim da nisam tip osobe koja bi u kući ˝opstala˝.

-Da putuješ u neku državu... avionom... i on se sruši na pusti otok što bi učinila da dođeš doma?
Joj, stvarno ne znam. U takvim situacijama obično počnem paničariti... Vjerojatno bi kao Annabelle čekala da me netko nađe.

-Bi li radije otišla u kino s dečkom koji ti se sviđa već dugo vremena ili s W. Millerom koji sutra putuje u L.A. (da imaš 18 ili 20 godina)?
Otišla bih u kino s dečkom koji mi se sviđa. Da je umjesto Millera npr. Chad Michael Murry onda bih razmislila... To nema nikakve veze s tim što je Miller gay nego mi jednostavno nije zgodan...

-Da postaneš slavna i da možeš izaći van s bilo kojim dečkom s kime bi izašla?
S Chadom definitivno! Ali samo jedanput, da vidim kakav je za stvarno...

-Bi li voljela na tjedan dana živjeti u Hogwartsu?
Oooo daaa! I ja sam kao Annabelle očekivala da mi pošalju pismo, ali nisu, gadovi... =)))

-Najdraža hrana?
Hmm... Možda pohano meso i krumpir? Nemam najdražu hranu.

-Najdraže piće?
Coca-cola! Znam da je nezdrava, ali baš me briga! Volim i Nestie od naranče (koji može uzrokovati rak, ali ni to me ne zanima).

-Najdraža pjesma:
Breakaway od Kelly Clarkson i Unwritten od Natashe Beddingfield. Ovu prvu sam dugo imala na blogu i tako me podsjeća da sve vaše hpff blogove, a ovu drugu upravo slušam.

-Bez čega ne bi mogla živjeti?
Bez žvaka, kao i Annabelle! Neprestano žvačem i profesori me stalno opominju. Što mogu, jednostavno sam ovisna. Najviše volim bijele Orbit.

-Što misliš o sebi?
Mislim da previše razmišljam o svemu i previše kompliciram. Kad god pišemo neki test ja sam u stanju sebe i sve oko sebe izluditi s pitanjima što su napisali. Na kraju redovito zaključim da sam sve krivo napisala. Mislim i da sam vesela i nisam jako zaljubljiva. Zapravo, do sada sam bila zaljubljena samo jednom. Isto misli da sam opsjednuta sobom. Vidite, najviše sam napisala za ovo pitanje. Govori li vam što i podatak da u svakom izlogu gledam svoj odraz?

-Bi li voljela upoznati neku poznatu osobu? Koga?
Već sam gore napisala, Chada, ali bih isto tako voljela upoznati cijelu Harry Potter ekipu. Neko vrijeme sam mislila da sam savršena za ulogu Hermione. !??!

-Kome predaješ štafetu?
Predajem onome tko je želi napisati. Ne želim nikome nametati.


I za kraj, kradem May ideju, nikome neću javiti za post, baš me zanima tko će se sjetiti pogledati moj blog


Post je objavljen 09.11.2007. u 20:06 sati.