Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcahajduk

Marketing

Hajduk 2:1 Inter Zaprešić

Prvu utakmicu 1/4 finala HN Kupa naši nogometaši uspili su privest u svoju korist. Ne onako kako je priželjkiva trener Jarni, bez primljenog pogotka, no svaka pobjeda je aktivan rezultat pred uzvrat za tri tjedna.
Pred 2.000 gledatelja Hajduk je nastupija bez bolesnog Tudora i ozlijeđenog Gabrića, ali sa izrazito napadačkim sastavon.

Evo najznačajnih događaja s utakmice:
U 2' nakon ubačaja Hrgovića, Starčević igra rukom i osiječki sudac pokazuje na bilu točku. Kazneni udarac sigurno pogađa najbolji Hajdukov strijelac Kalinić minutu posli, te tako otvara susret baš ka i u Zaprešiću nedavno.
U 18' Rukavina izlazi sam pred gostujućeg vratara nakon odličnog dodavanja Cernata, ali nažalost po Hajduk – vratar Vranjić spašava svoju momčad.
U 36' gosti su mogli izjednačiti, ali Sivonjić se ne snalazi ispred Balića i promašuje.
42' minuta sa sobom donosi prvi ovosezonski gol Pelaića. Nakon Cernatovog ubačaja iz kuta Mladen glavom pogađa za 2:0.
Skoro polovinu drugog dijela igralo se na sredini terena, Hajduk je pametno čuvao svoje vodstvo i blokirao svaki pokušaj gostiju da izađu pred splitskog vratara.
U 67' Balić je odlično intervenirao i nakon udarca Sivonjića sa cca. sedam metara loptu poslao u korner.
Ipak u 71' Sivonjić dolazi na svoje. Nakon što ga je proigrao Grgurević gostujući napadač ponovno dolazi ispred Balića i puca snažno u suprotni kut. 2:1.
Do kraja utakmice Hajduk je imao laganu terensku inicijativu, ali bez pravih prigoda.
Moraju se istaknuti dvije sumnjive situacije u prvom dijelu kada su igrači Intera igrali rukom u svom kaznenom prostoru. I ovog puta sudac Trampus, kao i protiv Cibalije nedavno, nije presudio u korist Hajduka.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 08.11.2007. u 12:07 sati.