Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakiralover

Marketing

O, ne !!!! Još jedan duet ...

Dragi, moji !!!!

Kao što smo se i bojali, Shakira će napraviti još jedan duet, još jedan !!! Shaki, ja stvarno nemam pojma zašto u posljednje vrijeme radiš sve te duete, mislim da bi trebala izdatimnovi singl. Ako se slažete samnom odgovoriti će te u anketi. Dakle, radi se o pjesmi Sabes una cosa, koji će Shaki napraviti sa Luis Miguelom koji će izdati na svojem novom CD-u. Lusi Miguel (za kojega nikada nisam čuo, ali nam je važna Shaki) će još surađivati sa Jennifer López, Paulinom Rubio, Nataliom Oreiro, Beyoncé i sa Julietom Venegas. Luis će sa svim ovim umjetnicima obraditi svoje stare pjesme.




- Luis Miguel pjeva pjesmu koju je odpjevao na soundtracku Disneyjevog filma "Zvonar crkve Notre Dame"



Anketa :


Get your own Poll!




Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



Update 02. studeni

Shakira i Beyoncé ipak nisu uspjele osvojiti MTV EMA nagradu i kategoriji Most Addictive Track sa svojim duetom Beautiful Liar. Kružile su i glasine da su Shakira i Beyoncé trebale nastupati na dodjeli, ali, znamo kakve su glasine ! U 90 % slučajeva netočne, pa tako i ove. MTV EMA nagradu za Most Addictive Track osvojila je Avril Lavigne sa svojom pjesmom Girlfriend, a nominirani su bili :

Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End)
Rihanna feat. Jay-Z - Umbrella
Amy Winehouse - Rehab
Mika - Grace Kelly
Beyoncé & Shakira - Beautiful Liar
Avril Lavigne - Girlfriend



Ali, Shakira je uspjela bez Beyoncé osvojiti jednu nagradu, a to je LUNA nagradu u kategoriji za Najboilju španjolsku pop pjesmu, a to je Las De la Intuicon. Bravo Shaki ....


Update 4. studeni

Cijela verzija pjesme La Despedida. Link. Samo nažalost loša je kvaliteta, a ujedno i Radio Rip, ali svejedno se čuje !


Post je objavljen 01.11.2007. u 12:30 sati.