Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andjeomali

Marketing

Opet kraj

Dragi moji prijatelji blogeri, možda ćete me sad krivo shvatit ili možda osuđivat ali želim Vam opisat kak se osećam.
Pre tri dana poslao mi je porukicu na mobitel da bi došao kod mene kad bude išao doma sa posla. Naravno ja sam pristala. Bili smo skupa sat vremena i bilo nam je prekrasno...pričali smo i popili kavu.
Sinoć smo se opeta videli.....Odlučila sam sve to prekinuti dok još nije kasno....
Pisala sam već o tome da postoji razlika između zaljubljenosti, prvog zanosa na početku veze i ljubavi.
Eto, prijatelji moji dragi, to se desilo. Nestao je taj prvi zanos, osećaj zaljubljenosti....razum je odlučio drugačije. Možda je to samo moj strah od emocija i vezivanja. Pričali smo i pričali....satima.....Ne mogu bit sa njim. Mislim da nisam spremna da gradim vezu. Još uveka se nisam potpuno oporavila, još uveka nisam spremna nekoga pustit u moje srce. Neki će sad mislit da sam okrenula sreći leđa ili da sam prerano donela ovakvu odluku ali mislim da sam ispravno postupila. Ne želim da se samo on ulaže a ja da nemo posmatram....Znam da osećam strah....Bila sam povređena i ne znači da bi me on povredio ali.....Ovak je bolje. Pamtiću njegovu rečenicu :

" Želim da ostanemo prijatelji. Hoću da nastavimo da se družimo. Ti si druga osoba u mom životu sa kojom sam mogao 100% otvoreno da pričam. Posebna si. Ak sam nešto loše uradio, molim te ne moj imat krivo mišljenje o meni. "

Nasmejala sam se i rakla da je sve ok i da će sve uveka bit ok.
Možda je na moju odluku uticalo i to što nije još rasčistio odnose sa svojom bivšom curom. Znam kakav je osećaj kad te neko vara, prevari i laže. Bila sam sa one strane i ne želim sada bit sa ove strane. Ne želim da neko plače zbog mene.
Nastavićemo se družit a kasnije tko zna ...ako situacija bude drugačija..možda opeta budemo skupa.

Post je objavljen 01.11.2007. u 08:27 sati.