Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izbori2007

Marketing

Idi mi-dođi mi: HDZ opet na Blogu!

HDZ je vratio sve blogove na Blog.hr i to s novim postovima te je upućena i isprika čitateljima. I dok su danas gotovi svi mediji (Jutarnji, Večernji, 24sata, Dnevnik...) objavili da su HDZ-ovci naprasno prekinuli s bloganjem, ponovno nagli preokret!

Večeras su blogovi Ivice Kirina, Tomislava Ivića, Josipa Đakića, Dragana Kovačevića i Berislava Rončevića osvanuli s novim tekstovima, fotografijama i dizajnovima!

Nažalost, svi komentari na Kirinovom (čak 400) i ostalim blogovima su obrisani zajedno s postovima koji su nanovo objavljeni. Zašto, ne znamo. Stigla je i obavijest te isprika na službenim stranicama 4. izborne jedinice HDZ-a na kojoj su vraćeni linkovi na blogove.

Nama je sporan ovaj dio: "S obzirom da smo bili u eksperimentalnoj fazi, zbog velikog broja posjeta i komentara došlo je do tehničkih poteškoća i bili smo prisiljeni nakratko maknuti blogove sa naših web stranica." Da ne bi još ispalo da smo mi krivi, kod Blog.hr-a nije bilo nikakvih problema niti ih može biti bez obzira na broj komentara i količinu posjeta. Blogovi su obrisani isključivo od strane autora jer su trebali, morali ili su htjeli biti obrisani, a ne zbog tehničkih problema, pa ne možemo 'probaviti' ovaj dio isprike.

Cijela obavijest

- Ispričavamo se što vam je tijekom današnjeg dana bio uskraćen pristup blogovima naših kandidata. S obzirom da smo bili u eksperimentalnoj fazi, zbog velikog broja posjeta i komentara došlo je do tehničkih poteškoća i bili smo prisiljeni nakratko maknuti blogove sa naših web stranica. Ono što smo dobili kao reakciju i medija i javnosti na nemogućnost ulaska na blog stranice u drugoj polovici današnjeg dana dodatna nam je potvrda da podržavate ovakav oblik komunikacije s predstavnicima vlasti i zasigurno ćemo je u budućnosti razvijati i stimulirati. U tom cilju uspjeli smo zadovoljiti sve tehničke preduvjete za nesmetanu razmjenu i pregled komentara. Blogovi gospode Kirina, Rončevića, Kovačevića, Đakića i Ivića ponovno su vam dostupni u osvježenoj formi na istim adresama gdje ćete i dalje moći s njima komunicirati te ostavljati svoje komentare. Molimo vas da uvažite našu ispriku, a mi se nadamo da će naši blogeri unatoč predizbornim obvezama pronaći dovoljno vremena da vam budu na raspolaganju, stoji u priopćenju.


Post je objavljen 30.10.2007. u 22:37 sati.