Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girlofdarknes

Marketing

aLoNe

Image Hosted by ImageShack.us


Više ne znam što ću. . . Ne želim se osjećati kao prije ali to je neizbježno.
Svakim danom jedva čekam da se ujutro probudim i da krenem na vlak za školu.
Znam da u školi neću biti sama i to mi je jako drago. Nemam osjećaj da je nedjelja. Naravno vi ne znate zašto to ne osjećam. Svaki dan provodim u samoći. Starci su jedini s kojima pričam i koji su doma, iako ne tako često ali ipak. . . jučer sam se osjetila kao nekada. Puna sreće. Napokon okupile smo se nas 3. nakon punih 4 mjeseca. Osjetila sam onu toplinu prijateljstva, ali kako sve ne bi u mom životu bila idila. . .
Nisam imala o čemu pričat s njima. Obje imaju dečke i u ozbiljnim su vezama a tek su . .. uglavnom mlađe su od mene 2 god.
Počele su jedna po jedna pričati o njima. Smijale su se i blistale. A ja! Ja nisam imala o kome pričati. Osjećala sam se izgubljeno nekim dijelom. Nemojte pomisliti da sam ljubomorna što imaju dečke jer,. . . da hoću mogu biti sa mnogo njih al jednostavno. . .
I ono što se još dogodi je da sam ponovno sama. Svake nedjelje bile smo zajedno ili bar jedna od njih i ja a sada. . . i tako već 4 mj. Sama sam nedjeljama. Sjedim po cijele dane u sobi i razmišljam. Švrljam po netu, slušam pjesme koje me podsjećaju na sve što je prošlo. Kako me to ubija. . . uh. . . .al ono svaki dan mi je. ..
U srijedu će kao i svake godine biti Noć vještica. Znam da neće biti kao prije. Doći će mi kuma. .. to je jedino će mu se veselim. Znam da ćemo opet nas dvije uživati, zajedno piti možda kao i pretprošle godine na igralištu bježat od policije al. . . barem nešto. . . da ne budem tako. . .


Post je objavljen 28.10.2007. u 00:00 sati.