Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malamujer

Marketing

žena u ženskom tijelu

kažu mi moji prijatelji da sam muškarac u žemskom telu. vrlo žemskom ali se u svakom slučaju vrlo dobro sa njima sporazumjevam. uvijek imamo neki dobar klik i tak.

međutim u trenutku približavanja dućanu u kojem se prodaje šminka postajem totalno i potpuno iracionlano žensko biće u ženskom tijelu. apsolutno neuračunljiva i potpuno bez ikakvih granica. a u HK postoje dva takva dućana. kao sva totalno cool prođem pored njih prvi dan. i drugi. ali treći završim u rukama neke vrlo vješte prodavačice po imenu Zara i kupim šminke kao da nikada u životu nisam ništa imala.

ženska umobolnost nema granica kažem ja danas, daleko od dućana sa šminkicama (aha, da i dva para cipela sam kupila), u uredu za kompjuterom pišući ovaj post. to je ona ja koja se dobro kuži sa frendovima. a to danas primjenjujem na sebi represivne mjere? radim i raditi ću još dva sata, a onda ću se zaključati u sobu. a onda moram na večeru neku službenu. a žensko je ipak žensko. ko ima vremena biti racionalan!? al zato imam još jedan crveni ruž. i još tri kista, i zelenu maskaru, i neko super sjenilo i...

...i žensko sam u ženskom tijelu...

Post je objavljen 27.10.2007. u 08:44 sati.