Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infosvijet

Marketing

Xclaim

Što je to?
Xclaim je još jedan od tzv. affiliate programa. Svidjet će vam se jer se nalazi u hrvatskoj. Xclaim nudi partnerstvo tj medije i oglašavanje. Razlika je u tome što mediji zarađuju prilikom oglasa koji se prikazuju na njihovoj stranici kad netko klikne na njih, a oglašivaći su ti koji plaćaju da ih xclaim reklamira. To je vrlo isplativo jer, nakon što napravite blog ili stranicu sa podosta teksta, samo se prijavite i, ukoliko vas prime, kopirate HTML kod koji ste dobili na stranicu/blog i počnete zarađivati kad vam korisnici klikaju! A, ukoliko želite da se vi reklamirate, prijavite se kao oglašivač, ali vi morate plaćati jer vas oni reklamiraju!
No, ukoliko ste partner, a i oglašivač, onda vašu zaradu iz partnerstva date u oglašavanje, pa ne trebate plaćati oglašavanje, a reklamirate se!

Kako radi?
Nakon registracije, prijavite stranicu ili blog na kojoj želite imati Xclaim oglase te dobijete HTML kod koji morate kopirati:
-ukoliko imate blog: u vaš template ( pozadina, predložak ) ispred body taga na kraju stranice u HTML kodu predloška ( za one koji ne razume, neka mi ostave komentar )
-ukoliko imate web stranicu: dosta je staviti ispred body taga na indexu - prvoj ili početnoj stranici
Djelatnici Xclaima će vam pregledati blog/stranicu i vidjeti dali ima dovoljno teksta te aktivirati ukoliko ima, uslugu i kontaktirati vas. Linkovi će biti prilagođeni sadržaju vašeg sajta i stavljat će se u tekst - taj tekst koji služi kao link će se obojati u zeleno, a kad netko klikne na njega ( npr. ukoliko je riječ "aute" ) otvorit će se neka stranica u vezi s autima koju Xclaim reklamira. To je Paid-Per-Click program i po svakom kliku ćete nešto zaraditi, a to ovisi koliko će vam blog/stranica biti posjećeni i aktivni. Za oglašivaće, neću previše ulaziti u detalje jer nisam probao!

Referali
Nažalost, Xclaim ne pruža uslugu referala, ali nema veze! Dosta se zarađuje linkovima. Najbolje je da se uvjerite sami u prijavite se ( na dnu posta )!!

Registracija
1) Kliknite ovdje ili na dnu posta i spojite se na Xclaim stranicu
2) Kad dođete tamo, dole lijevo ćete naći natpis "1 Prvi korak! Registracija" i kliknite na registracija
3) Tada odaberete dali ćete biti oglašivać ili partner - ukoliko ste partner, nastavite ćitati sljedeće korake
4) Popunite obrazac "Unesite sve podatke u polja!" i pazite da budu točni podatci od prvog do zadnjeg!!!! A osobito e-mail i adresa te ime i prezime da znaju kome da isporuće zarađeni novac!
5) Tada nastavite registraciju prateći upute. Jednostavno je jer je na hrvatskom
6) Morat ćete birati stranicu i napisati njen URL ili blog te odabrati kategorije, možete izabrati neku stranicu koju ne želite da se reklamira na vašem blogu/stranici te na kraju dobijete HTML kod i izabirete naćine isplate!
( ukoliko imate pitanja ili problema, ostavite mi komentar ili njima pošaljite mail, zovite ih ili naručite poziv, a sve te podatke ćete naći na njihovoj stranici pod karticom Kontakt )

Isplata
Vaša zarada je isključivo vezana uz posjećenost i količinu sadržaja Vaših stranica. Konkretno Xclaim nudi 35% neto vrijednosti od svih ostvarenih klikova na Vašim stranicama ili 25% neto vrijednosti ostvarenih klikova na Vaše blogove koji su na nekome od hrvatskih blog alata. Cijena klika trenutačno iznosi 1,70 kn, agencijama daju osnovni agencijski popust od 15%. Za dodatne informacije i ostale modele suradnje kontaktirajte ih.

Za isplatu mislim da isplaćuju na račun. Za detalje pročitajte na njihovoj stranici ili ih kontaktirajte!

Pažnja!
Vaša stranica/blog moraju sadržavati puno teksta ukoliko želite da vas prime, pa vodite računa o tome jer sam i ja imao problema sa time, pa ukoliko imate stranicu/blog sa puno teksta samo izvolite naprijed jer nemate što izgubiti!

Vjerovati ili ne???
Kao i za svaki drugi affiliate program, a za ovaj posebno jamčim da možete vjerovati, jer osim što se nalazi u hrvatskoj, možete ih u bilo koji ćas kontaktirati ili naručiti poziv, a kao što i inače kažem, ne isplati im se varati jer oni zarađuju na tome!

PRIJAVI SE!!!!

Sretno i zaradite što više!

Btw. Ukoliko na početku budete sporo zarađivali, ne brinite! Ne budite skeptični! S vremenom će krenuti!
Za pitanja i primjedbe, ostavite komentar!!
Molio bih one koji su uspjeli da ostave komentar kako bi uvjerili druge u učinkovitost!


Post je objavljen 26.10.2007. u 20:10 sati.