Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4prijatelja

Marketing

Silent Day's

I tako eto Andrea se vratila sa faksa, jer teško joj je bez starog društva.cry S njima puni baterije,da bi mogla preživjeti tjedan. Tomek si je našao curu i lagano nas počeo zanemarivati...burninmad Za to vrijeme kod Siniše i Joce se nije ništa bitno desilo... Joco je krenuo na predavanja i jedva je čekao da sjedne u školsku klupu (moš mislit).lud I tako prolazili su dani, a mi se nismo čuli, niti vidjeli, jedino kako smo kontaktirali bilo je ovak: Andrea – Joco i Tomek – Siniša.
I tako došlo je do laganih trzavica između Joce i Tomeka jer eto, radili su cirkus tamo gdje ne treba. Nakon toga su se svađali Andrea i Tomica i lagano je Joco imao dojam da smo propali brže nego „Beatlesi“.cry Sve se zakulminiralo kada je Tomica prigovorio da ga Joco ne snima dovoljno (a ima 60% etera sigurno). I tako smo izlazili, išli do parka zapaliti koju, ali sve je bilo nekako čudno jer po prvi puta Joco i Tomek se nisu zajebavali ko i prije nego su šutili jedan od drugoga.eek I tako su se igrali 2 tjedna (iako su se u 2 tjedna vidjeli 2 puta) i onda je Tomek ostao bez „cure“, ali nećemo reći razlog...thumbup On je mislio da to bude riješilo stvari između njega i Joce, ali Joco je tvrdoglavi majmun kojeg ponekad treba malo po guzici da nauči lekciju .
I tako išli smo jedne nedjelje brati kestene, Joco je nekako progovorio sa Tomicom, ali sve je to bilo nekako službeno, iako je Joco u sebi smišljao kako da se na najbezbolniji način pomire, jer bilo je očito da ne mogu tako dalje...noI tako na jednoj bezveznoj cugi, kada je Joco dobio malo poticaja rekao je neke stvari Tomici, Tomica neke stvari njemu i zaključili su da su oboje bili glupani jer su se tako bezveze ponašali ko da se ne poznaju, a što su samo sve prošli skupa...nut


Post je objavljen 25.10.2007. u 10:58 sati.