Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pricamopricu

Marketing

Plava priča: Martina (2)

http://www.cityparkgardens.com/files/QuickSiteImages/girl_in_bed.jpgZa objašnjenje ovog projekta, Pričajmo zajedno priču, pogledajte prvi post na ovom blogu. Započete su tri priče. Danas objavljem novi pasus priče o Martini. U prethodnom postu, pogledajte i uvodne pasuse druge dvije priče. Ako želite predložiti nastavak bilo koje od njih, napišite ga kao komentar uz ovaj post!


MARTINA

Martina, dvadesetogodišnja studentica ekonomije, tog se jesenjeg jutra trgla iz sna ranije nego obično. Tek je prošlo šest: na nebu iznad grada praskozorje se tek naslućivalo. Nešto ju je uznemirilo; ne san. Neki zvuk, pomislila je, ili prisutnost nečeg neobičnog.

To nije bio zvuk u njenoj glavi. Prepoznala bi ga. Nastavila je ležati. Bez pokreta. Ujednačenim disanjem. Osluškivala je.Da, sigurno to nije bio zvuk u njenoj glavi. Pomisli kako je dobro što rolete nisu sasvim spuštene. Između letvica probijala je škrta svjetlost koja je tek neznatno dohvatila pokućstvo. Svakim trenutkom sjene su postajale izražajnije. Čekala je.



Post je objavljen 24.10.2007. u 10:13 sati.