Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tamausrcu

Marketing

MrZiM kIšU

E vo ljudi moga prvoga posta.

Kao što sam naslov kaže govorit ću o kiši, i svim mogućim sranjima koja se zbog nje mogu dogoditi.

Mislim ovaj vikend mi je bio skroz jadan, jedino dobro je to što sam u subotu išla u kino i gledala Gas do daske 3, film je zakon preporučujem ga.

Prije filma sam morala malo izaći iz kuće jer stvarno više nisam mogla biti doma sa svojima. Tak da smo ja i Matea malo krenule u park.
Nije nikog bilo zato kaj je bilo užasno zima, nego sam nas dvije blesave ženske krenule po -2°van u park, mislim sve bi bilo dobro da smo nabacile nešto reobe na sebe no ne mi smo ošle u malim,kratkim , tankim jaknicama.

Meni se smrznula i guzica i noge, a mislim da je i mozak bio u rizičnome pitanju.

Niš pogledali mi tako film, ja i moja mama otišle malo prošvrljat po dućanima i naravno ja nisam mogla da si niš ne kupim. Kupila sam si dugačku sivu majcu na prugice i Bogu hvala niš više.

O nedjelji uopće neću pričat, mislim čista dosada da crkneš. Nikog nema doma, ili svi štrebaju tak da sam se i ja morala malo primiti štrebanja geografije. No kaj mi to vrijedi kada opet nisam niš skužila tak da ću iz današnjeg testa sigurno dobiti manje od 3... kmeeee

E sad malo o naslovu. Ja uopće ne volim kišu, zapravo je mrzim.

Mi bismo kao sutra trebali ići na terensku nastavu u tam neki muzej i u botanički vrt. Pa oni nisu normalni(mislim na moju školu i sve učitelje u njoj), oni nas misle po kiši voditi u botanički vrt. Baš smo ja i Matea danas malo komentirale da je naša škola jadna i siromašna.
Ne može nam priuštiti ni vodiča za botanički a ni autobus. Tak da ćemo mi sutra morati ko kakvi mali siročići(bolje rečeno 50 malih siročića) čekati bus, sa svojim malim šarenim kišobrančićima, i onda se na kraju tam gurati u busu sa babama i dedekima. Mislim to nije fer!!!

I još danas moram na gitaru po ovoj kišurini !!!!! Kmeeee..

Vjerujem da mi ovaj tjedan uopće neće biti dobar s obzirom na to kako je počeo ! ! !

No vidjet ćemo ....
Sada mi se stvarno više neda pisati
... by by by

Post je objavljen 22.10.2007. u 13:01 sati.