Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miculin

Marketing

hmmmmmmm

hmmmmm, iljadu puta hmmmmmmmmmmmmmm! neman pojma. pet godina veze i u sekundi shvait da nema ništa od toga. ima, ima ako ću pristat na to, nije frka. ali tako zaje.... sebe i njega, zašto bi? on bi možda i bija sritan, neman pojma. i nije to tako od momenta kad san shvatila, nije to tako od jučer. to traje i sva moja ponašanja, razmišljanja i emocije upućuju na to, ali nisan se dala. samu san sebe zavaravala da je to možda ipak to, da će se sve iskristalizirat u mojoj glavici jednom kad počnemo zajedno živit. iskristaliziralo se ranije. pun je organ teško bilo to napravit. nije tu samo on i nisan tu samo ja. upleteno je milijardu ljudi. pun organ vrimena je tribalo da mi iz mozga dođe do srca da se ne smin krivit za ništa, da ljudi oko nas nisu ni najmanje važni, da to šta su svi očekivali da ćemo se uselit zajedno i danas-sutra vinčat nije ni najmanje važno, da se radi o upravo mome životu i mom odabiru i mojin emocijama i mojoj slici i mom doživljaju ljubavi i mom vjerovanju u ovo ili ono, da se radi upravo o meni i svemu mome i da postupan isključivo prema svojim emocijama i da se neman zašto grist jer nisan učinila ništa loše.
instant san se pripala samoće, instant san se pripala i veze, instant san zaključila da jebote led, ja nisan normalna, kako san mogla propustit toliko važne emocije, kako su me mogle tek tako samo poklopit?!!!! ali san se instant vratila sebi i svome shvaćanju svita i primanju svega oko sebe i davanju sebe drugima i prirodi i moru i stvaranju i emocijama koje me prožimaju. slobodnija san, slobodnija san, slobodnija san. ne sramin se. ničega. ja san ta koja jesan, ja san ja u punini svoga bića san ja ja.
iman i dalje isključivo pozitivne emocije prema njemu, ali ne one potrebne za ono šta je moj doživljaj ljubavi muškarca i žene. oće li on to ikad moć shvatit, oće li on ikad moć imat takve emocije prema meni, oćemo li ikad moć bit prijatelji u pravome smislu te riči, oće li mi ikad oprostit jer je jako ljut na mene, oće li ikad moć shvatit zašto san morala to napravit?
ritki su koji me razume u potpunosti, to su oni koji me jako dobro poznaju i jako puno vole.

Post je objavljen 16.10.2007. u 22:53 sati.