Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/euklid

Marketing

Hebrangizacija krenula

A. Hebrang, aktivist HDZ-a iz Zagreba, promovirao je novu političku inicijativu: deračanizaciju Hrvatske. Kaže Hebrang da se pod tim podrazumijeva uklanjanje s političke scene antihrvatska, komunizma, socijalne neosjetljivosti, rasprodaje nacionalnog bogatstva i nepoštivanja državnih simbola. Kako su antihrvatsko, komunizam, socijalna neosjetljivost i rasprodaja nacionalnog bogatstva teške i ozloglašene opačine za koje je SDP tradicionalno kriv, ovaj zadnji krimen prolazi dosta nezapaženo, a mora bit nešto podlo i gadno, pa nije loše s njim se upoznat.

Dajmo riječ aktivistu Hebrangu: Račan je uveo praksu nepoštivanja državnih simbola time što SDP-ovci uporno odbijaju staviti ruku na srce dok se intonira himna!

Evo noći, evo ludila, rekao bi popularni stih. A kampanja još nije ni počela. Jedva čekam da vidim ima li u HDZ- i drugih pretendenata da zauzmu mjesto bivših korifeja A. Milasa, A. Vrdoljaka, V. Vukojevića, Š. Đodana, H. Šošića i drugih. Zasad Hebrang dosta uvjerljivo vodi.
Hoće li pobijedit, vidjet ćemo, no građani Zagreba neka odmah uzmu na znanje da je sada Hebrangova ulica ne samo jednosmjerna nego i slijepa.


Post je objavljen 15.10.2007. u 20:25 sati.