Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lenguaespanola

Marketing

Corazon salvaje (Divlje srce)

opis slike

Dirljiva telenovela koja na poseban način progovara o ljubavi, odanosti i strasti razoružala je milijune gledateljica u svim dijelovima svijeta, a zvijezde seriajla Edith Gonzales i pokojnog Eduarda Paloma svrstala među najveće latinoameričke glumačke zvijezde devedesetih godina. Priču potpisuje kultna spisateljica Caridad Bravo Adams, a za režiju ovog kostimiranog hita iz 1993. godine zaslužan je Jose Rendon. Posljednji nastavak ove telenovele, iako tradicionalan, još danas slovi kao jedan od najočekivanijih u povijesti telenovela.
Juan del Diablo odrastao je na plažama San Pedra, na samom rubu zakona, a čitavo ga je mjesto poštovalo zbog njegovih plemenitih osjećaja i dobroćudnih poteza. Kad sazna da je nezakoniti sin bogatog Francisca, Juan se sukobljava s novootkrivenim polubratom Andresom za ljubav iste žene. Aimee, koja je iskreno zaljubljena u Vražjeg Juana, udaje se za bogatog Andresa zbog njegova društvenog položaja,a buntovni Juan zagleda se u Aimeeinu sestru Monicu, nježnu i plemenitu djevojku. Nakon što shvati da ga je Aimee nasamarila, Andres požali što je odbio Monicu te počne okrutnu bitku protiv brata kako bi mu preoteo još jednu ženu.

Sapunica je smimljena 1993. godine, a glavne uloge tumače Edith Gonzales (Monica), Eduardo Palomo (Juan) dok se u ostalim ulogama pojavljuju Ariel Lopez Padilla (Andres), Ana Colchero (Aimee), Claudia Islas (Sofia), Enrique Lizalde (Noel) i mnogi drugi.


Post je objavljen 12.10.2007. u 19:12 sati.