Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framari

Marketing

Nacionalna skupština Frame

Od 5. do 8. listopada u Kući Tabor u Samoboru održana je redovita Nacionalna skupština Frame. Ovo je bila prigoda da se učini osvrt na jednogodišnji rad Nacionalnog vijeća te donesu smjernice za narednih godinu dana.
Skupština je bila veoma žustra i vrlo plodonosna!
Dogovoreni su projekti koji će se dogoditi u frami kroz sljedeću godinu! O tim projektima i o svim informacijama područne skupštine obavijest će dobiti sva područna i mjesna bratstva!


Između ostalog, na skupštini je izabran delegat za izbore u Međunarodno vijeće FSR-a Marko Mihajić (Primorsko-istarsko područno bratstvo) te predstavljen novi nacionalni povjerenik FSR-a za Framu s. Tomislava Kekez (Zagrebačko područno bratstvo) koja će tu dužnost u naredne tri godine obnašati umjesto dosadašnjeg povjerenika b. Andrije Brigića (Zagrebačko područno bratstvo).
Osnovano je i povjerenstvo za karitativno djelovanje, a danas, posljednjeg dana skupštine, sudionici su se susreli s generalnom ministrom FSR-a s. Encarnation del Pozo i generalnim duhovnim asistentom FSR-a fra Ivanom Matićem, OFM.


Post je objavljen 08.10.2007. u 23:58 sati.