Već neko vrime ide se na lignje,to je to vrime sad,kad se skupilo večih bokuna odlučili ih napunit.Odvojili glave od tjela i glave odma očistili krakove izrizali.Od krakova napravili punjenje s rižon lukon petrusimenon kapulon,a vi morete s čin očete punit.
By mlola
Kad smo to sve pripremili punimo ih lipo.
By mlola
Očistimo kumpira kapule,zatvorimo čačkalicama lignje zasolimo kumpir polijemo uljen i spremno je za peku.
By mlola
To stavimo peči jedno 20tak min.U međuvrimenu san očistija tikvic gljiv i pomiša sa rižon šta je ostala te pripremija za ubacit u peku .
By mlola
Dižen peku kad ono....
By mlola
Ubacin tikvice i to pa poklopin još 20tak minuti.
By mlola
Nakon 20min dođen dignen peku,iman šta i vidit,zapeklo se sve ludilo.
By mlola
Brzo za stol da se ne ladi,šta pit posli,novaka naravno!
By mlola
USLAST!
Post je objavljen 08.10.2007. u 21:56 sati.