Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neo3anchy

Marketing

Pazi oštar pas

Hahahahahahahahahahadeaddeaddead
-------------------------------------------------------------------------------
O Čivava , o čivava! Danas je najluđi dan, moj je rođendan! Pije se kola sve je super. Moja gospodarica i ja sjedimo pod suncobranom i pjevamo. Zabavljamo se! Gospodarica me vec sedam puta izvela van jedva jedvice. Izašli smo do vrata i ponovno se vratili u dvorište.
12.00. h. ˝Češljanje! ˝- vikao sam iz sveg glasa. Gospodarica je uzela onu tvrdu,oštru četku i počela me četkati. Obožavam to! Na leđima nemam buhe ni one neke ubode od trave ili išta slično, nego imam prekrasno glatko tijelo. Za moj me rođendan gospodarica mjeri,to je najgori dio dana, no nije ona kriva.Od prošle do ove godine narastao sam 2 cm što znaći da sam ove godine mnogo veći.Gospodarica me još jednom pokušava izvesti van, no ja se nedam. Ponovno sjedimo ispod suncobrana i gledamo nebo.Sunčano je i lijepo. Gospodarica me gladi po glavi. Nježno, lagano...još bih mogao o tome govoriti cijelo tisućljeće,ali neću. ˝Uh,a!˝-nemogu se osloboditi iz njezinog zagrljaja. ˝Uspio sam!¨- kliknem veselo. No tad se ispred mene pojavi mačka. Šarena prekrasna mačka. Pojurim za njom kroz ulazna vrata u drugu ulicu. A ono što sam cijeli dan čekao,to je bila ona, ljupka , nježna, slatka, zgodna...ljubav mog života. Pošla je baš kad sam lovio mačku, ono ' žilavo ' i šareno stvorenje. Mrzim svoj rođendan,uvjek propadne zbog onog stvorenja pod imenom mačka! Šmrc,šmrc!


------------------------------------------------------------

ok. Ovo je preslatko sretan. Evo taj tekst je napisala jedna djevocica koja je jednom davno isla u 6.b kuslanove skole. To je bila 1. skolska zadaca u 6. razredu.
Hahaha. Presmjesno, to mora da je masta XDXD.


Haha nasla sam jos svoj dnevnik sa pocetka 8. raz. E strgala sam se. Napisala sam da sam bila na izb. kem i da mi je prfa rekla da ce bit nes od mene, a ja sam se smijala i rekla: ˝kak da ne ?˝
Hahaha. XDXD. A vidi me sad, volim kemiju i poštujem gmaju. Haha.
da.
ajd idem. papa. puz


Post je objavljen 05.10.2007. u 15:07 sati.