Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harejesus

Marketing

Eh, znam da dugo nisam napisala ništa i nema opravdanja za to, živa istina. Jednostavno sam, hmm, ružno je reći i još gore za čuti, ali valjda sam se ulijenila. Eto, rekla sam.
U zadnje vrijeme nije mi do umovanja, draže mi je lutati okolo, po net pejzažu i posjećivati "domove" mojih net poznanika i prijatelja. Nije neka kreacija, ali što mogu- tako mi je kako mi je. Toliko sam utonula u ništavilo da me već pomalo i nema,heh.
Ima nešto što ne valja u mene(heh,da nešto...):poistovjećujem se s likovima iz knjiga koje čitam!!! I ne mora to uvijek biti pozitivac, o ne! Često to i jesu nekakvi buntovni likovi, van standarda, maknuti iz društva, obilježeni...valjda naginjem margini. Ma ne naginjem, na samom sam rubu, oduvijek. I tu se baš dobro osjećam. Znam da remetim nekakve okvire, ali ne radim to namjerno. Možda sam nejasna, ali eto, o tome vam pričam. Ko što rekoh gore- kako mi je tako mi je. Ali kad zabrazdim duboko u u nekakve "paralelne" svijetove, vraćam se u normalu glazbenom terapijom. Kod mene to uvijek pali. Provjereno!!!
Pa eto, u skladu s tim, evo nešto s mojih recepata: bar tri puta dnevno uz kriglu piva! Uzimati redovito!


Za ovaj put, Glenn Hughes(za one koji ne znaju, to je nekadašnji basista iz druge postave Deep Purplea, nakon Glovera), izvrstan muzičar, još bolji vokal,heh. Uživajte!!!

glenn hughes - soul mover



stormbringer





Post je objavljen 02.10.2007. u 12:50 sati.