Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girlofdarknes

Marketing

Yep this is ife



Godinu starija, a sve isto! Nije da nešto posebno očekujem ali bilo bi ljepo da mi se barem nešto onako dobro dogodi! dal tražim previše?
uvijek želim drugima dobro i vidim da su svi sretni. nadam se da ću i ja jednom biti.
ne žalim se sada kada ovo pišem, jer mogu reći da. . .mi je društvo puno pomoglo. svaki rođendan sam bila sama doma. starci kao i po obićaju rade. pamtim rođendane iz osnovne. svaki put oći su mi bile pune suza . . . ali ove godine samo su dvije suze pale.
napokon dogodilo se nešto što sam željela baš za rođendan. ne znam dal vam se akda dogodilo da osoba koja vam puno znači ne prića s vama, ajd da kažem najbolja frendica. to se odugovlači već npr.3 mj. izbjegava vaše kontakte. e pa ja sam poželjela da mi se ta osoba obrati.
dobila sam sms koji sam pročitala više puta. bio je to sms od nje. sjela sam na krevet i čudila se sama sebi. skupila sam hrabrosti i pozvala je kod sebe.
noć je pala i izgubila sam svaku nadu. vrata su se polako otvorila i začuo se glas. srce mi je ubrzano lupalo. htjela sam od sreće pustiti suzu, ali sam se suzdržala. ono što sam dugo ćekala događalo se i to baš na onaj dan koji mi je kao i svake godine sve manje značio.
samo sam se sjetila kako zbog običnog nesporazuma možemo izgubiti nešto važno.
ovih dana sjetila sam se i njega. prijatelja kojeg sam izgubila. sjetila sam se onih dana kada sam dolazila na stanicu a on je gledao u mene i smiješio se. joj tek onih dana u školi. svih onih šala. još nisam skupila hrabrosti i obrisala njegov broj iz mob. znam da mi se više nikad neće javiti, neće me pogledati svojim ljepim očima i nasmiješiti se. ali . . . teško mi je obrisati broj. njemu je uskoro trebo biti rođendan ali nažalost nije ga doživio. već 2 godine ga nema i mogu vam priznati nije mi lako. zašto uopće to pišem ? ?

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 01.10.2007. u 21:50 sati.