Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiborsharpovac

Marketing

D'oh!

Koji sam ja dripan. Planirao sam na moru laganini nacrtati strip za CRŠ, vratiti se u zagreb i nonšalantno i bez žurbe ga predati do kraja roka, tj. 29.9. Onda sam 28. uvidio da je rok za predaju do 23. Šit!
I tako, zbog moje frustracije, razočaranja i ponajviše gluposti, današnji je strip na Vaš račun. Uživajte, kuća časti!
Image Hosted by ImageShack.us

Pamti: idući put kad dobiš neku tako dobru ideju, zovi upomoć.
Slijedi objašnjenje prošlog stripa: onaj mali lik iz prvog kadra nije običan statist! Radi se o brižnom medvjedu (tj. care bear, ne valja brkati s kerberom), jednom iz garde divljači-branitelja djece upitne seksualne orjentacije, kojima su kronične želučane tegobe podarile sposobnost dalekometne paljbe iz pupka. Taj je crtić bio emitiran na HRT-u kad sam bio mali. Sad kad razmislim, pravo je čudo kakve će sve gluposti djeca popušiti lud Nadam se da je sad jasnije.
Nadalje, danas je bio prvi dan akademskog obrazovanja. Nadasve zanimljivo. I korisno. I poučno. I kulturno. (bolje im je da čitaju ovo namcor) Jesam spomenuo da je korisno?
A sad ono što ste svi čekali, objava, vijest iliti proglas u vezi Akademije i daljnje sudbine Tibora™. Ali stvarno nije ništa posebno. Ukratko: nastavljamo k'o i prije. Prvenstveno što se tiče vizualne prezentacije. Što se tiče (ovog) stripa, unatoč bolnom nedostatku stila imam manje-više uvriježeni stil kojim sam donekle zadovoljan. Ono što hoću reći jest: "Ne brinite, Tibor nikada neće izgledati ovako."
Toliko danas od mene, ali imam vam idući put nešto važno za reč zubo
Ajd' zdravo!


Post je objavljen 01.10.2007. u 23:37 sati.