Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sicksweet

Marketing

My work

Kao PAMETNI UVOD čisto da izgleda bogatije zubo :

"Najveći porok iznad svih poroka je dosada. Dosada je začetak svih zala" Voltaire, Candide

opis slike

Ovu izjavu voltaire-a sam izabrala baš zbog toga što mrzim dosadu,a uostalom-tko ju voli?!
Onaj tko ju želi izbjeći ili zaobići neka najprije prodrma samog sebe i vidi koliko stvari postoji koje ga mogu zabaviti...Zato ju pokušajte na bilo koji način razbiti jer nitko ne voli tog malog krpelja koji se zavuče u tebe i ne pušta te toliko dugo dok ga se sam ne pokušaš riješiti...Ne dozvolite da vam bude dosadno!Nije se zanimljivo dosađivati.Pored svakodnevnih obaveza,posla,učenja,spavanja,...valjda nađete vremena i energije za ostatak životnih radosti ili kako god to želite nazvati?!Ja bi mogla sad počet nabrajat načine kako da vam ne bude dosano,al to ne mora značiti da će vama te ideje biti zanimljive...Stoga vas pitam:Kako vi ubijate svoju dosadu?

Evo i ja sam se potrudila razbiti dosadu,pa sam ovo sašila zubo:

opis slike



opis slike





* NAPRAVITE JESENSKI VJENČIĆ
opis slike

Pribor:
- listovi kukuruza (pravi)
- rafia
- stiroporni vijenac (ili bilo što sličnog oblika)
- umjetno klasje
- ukrasno povrće (plastično ili od stiropora):npr. kupus, kukuruzići, češnjak, papričice, tikvice..
- igla s malo većom rupicom

1. Stiroporni vjenčić omotajte lišćem kukuruza i trakicom like (koja osim dekoracije služi i za učvršćivanje lišća). Ukoliko nemate listove kukuruza, lijepo će izgledati i jutena trakica.
opis slike
2. U stiropor i listove utaknite nekoliko dekorativnih klasova pšenice.Kroz iglu provucite malo dužu nit like, provucite kroz stiropor pa kroz ukrasno povrće.
opis slike
3. Zadnju učvrstite glavicu kupusa. Povrće možete i lijepiti toplim ljepilom, no ovako "prošiveno" povrće bit će mnogo čvršće i dugotrajnije. "Šivanje" nije teško jer je stiropor mekan. Na kraju provucite malo dulju trakicu koja će služiti za vješanje.
opis slike


Post je objavljen 20.10.2007. u 11:11 sati.