Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nacrtani

Marketing

HAAG PAO NA ISPITU

Inače sam apolitičan, ali u ovom trenutku jednostavno ne mogu držati jezik za zubima.

Nisam mogao vjerovati. Za masakr nad civilima jedan dobije 20 godina, drugi 5 godina, a trećeg oslobode. A oni koji su po njihovim zapovijedima ubijali ili oni koji su ubijali samo da bi ubijali? Gdje su svi oni «obični» vojnici koji su činili zvjerstva? Što sa njima? Oni će vjerojatno dobiti ukor zbog lošeg vladanja?

I sada nas još prodaju tom istom sustavu u kojem ćemo završiti kao jeftina radna snaga i mjesto gdje će izopačeni moćnici orgijati preko ljeta. Nije da to već nije započelo. Primijetili smo ovih godina da se tim debelim EU guzicama jako dopada naš biser Jadrana – Dubrovnik. Vjerujte, uskoro će nam biti i zabranjeno tamo ljetovati.

No, dobro. Kako je netko rekao "Oko za oko, zub za zub".

Hrvatska je izdana. Našim generalima koji su BRANILI ovu državu, maltene visi omča oko vrata, a oni koji su NAPADALI, bivaju glađeni perom po guzicama. I sve to uz blagoslov ovih naših najgrlatijih Hrvata koji sjede u debelim kožnatim foteljama, brojeći silne milione kuna koje su "zaradili" u raznoraznim privatizacijama i transakcijama, što ljudi, što firmi, što zemljišta. Dok oni koji su bili na prvim crtama sa puškom u ruci danas nemaju ništa od toga za što su se borili (osim možda PTSP-a).


DA SE NE ZABORAVI




Post je objavljen 28.09.2007. u 13:42 sati.