Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princeskrafna

Marketing

pivOO

neke crtice O pivu.. kOje vjerOjatnO niste znali.. ili mOžda jeste..

party pivO Obiluje vOdOm i sadrži vitamine B i razne minerale - magnezij, kalij, kalcij, željezO i cink. bOgatO je i ugljikOhidratima, prOteinima, flavOnOidima.

party pivO pOzitivnO utjeće na prOkrvavljenOst, cirkulaciju i krvni pritisak te kOličinu šećera i vrijednOst masnOća u krvi. dOkazanO smanjuje rizik Od bOlesti srca i krvOtOka, pOsebnO infarkta, zgrušavanja krvi te pOvišene kOličine kOlesterOla i aterOskleroze.

partykad se pOpije pivO ima vrlO blagOtvOran učinak na urinarni trakt. Djeluje antiseptički i diuretički, pOspješuje izlučivanje mOkrače i manjuje brOj štetnih bakterija u ljudskOm Organizmu.

party muška sklOnOst prema šankericama dubOkO je ukOrjenjena u tradiciju. u starOm babilOnu žene-pivarice smatrali su visOkim svečenicama bOžjih hramova. bOžicu sisris štOvali su kaO zaštitnicu piva.

party stari egipčani pivOm su ljećili više Od stOtinu bOlesti. recept za zdrav i dug živog glasiO je:"sveki dan jednO pivO". s vremenOm ljudska je pOtreba za Očuvanjem zdravlja evOluirala pa se danas pije više negO prije, isključivO radi Očuvanja zdravlja.

party gOdine 116. p.n.e. kineskim carskim ukazOm OdređenO je da pivO mOraju piti svi kOji žele Otići u nebO. a mi sigurnO ne bismo željeli gOrijeti u paklu... no

nazdravlje.. zujo

Post je objavljen 28.09.2007. u 12:07 sati.