Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Lo che paso, paso entre tu y yo... =)

...iliti;
Što je bilo, bilo je, između tebe i mene... (ma to bi svatko tko je ikad gledao imalo sapunica razumio =)

Evo me ljudi.. sad ste mogli vidjeti što meni ovih dana znači "jako brzo" sretan
Pa da prijeđem na stvar;
-na maturalcu je bilo "ludo i nezaboravno". Ja bi opet.
Sad znate. Gotovo =)

Hmmmm...
To nije ono što se očekivalo? Pa dobro, ajmo ispočetka..
Krenulo se na put u Španjolsku 31.8. -moj razred, the Micek i Marijana Ivica and ja =) (razgovor moje majkice i M. Ivice.. bwhahahhaaa...)
Prva "postaja" (nakon onog naselja... ups.. Slovenije =) bila je Verona. Postala zaljubljenik u Italiju na prvi pogled. A tek kad sam vidjela kako su dečkići obučeni... hahahahah... poželjela ostati rofl
Sljedeće odredište bilo je još famoznijeee... NICAAAAA!!!!!!! Nakon brojnih upozorenja o tome kako je to opasan grad, da se ne izdvajamo iz grupe, da pazimo na torbe.. lalalaa... suprotno očekivanju, ono što me tamo dočekalo izazvalo je samo oduševljenje!! Grad je prekrasaaan, usudila bih se reći gotovo savršen... Smješteni u hotel.. Svi moji na 2./3. katu, osim mene, Ančice, Mirjane i Monike, koje smo bile smještene u dvije sobe s bračnim krevetima na šestom katu. Ipak, mi smo bile te koje su bile u prednosti jer su naše sobe bile veće, krasila ih je plazmica, itd. itd.. =)

Issssss.... ljudi mojiiiiiiii... da znate vi koliki sam ja post napisala, koliko sam ja slika stavila.. i umjesto da mi ga objave, oni mi ga izbrišu.. ostavili su samo uvod!!!!!
Ajme kako sam ja sad luda!!!!! crycry

Ne znam šta da radim... pa tu je bilo toliko toga...
trebalo mi je dva sata da to napišemmm..
Počevši od utopljenika u Nici, do preodvratne večere (nismo još ustanovili šta smo jeli) pa odličnog doručka (preprefini kroasani -slični kao u Lokinu ujutro.. mmm... + sok od naranče, ali onako svježe ocijeđene....), povlaštena soba u hotelu s plazmicom i sl., oduševljenosti tim, usudila bih se reći, gotovo savršenim gradom, pa zatim LJORET, pijanstva i pohvala mene koja nisam pila alkohol (osim malo sangrije reda radi, te tu i tamo koje čašice nečeg drugog) -a mislim, koliko vas može reći da se sjeća cijelog maturalca??? Pa NO TIKIT, NO ITING, izlazaka u Londoner.. hrpa slikica i još mnogo detalja o maturalcu.. pa sve do izlaska s Lukicom i Bojanom u petak (Petica, Lake i Nec) te onog uz Ivanicu, kumu i Miu u subotu (Ludi konj i Kvak)...

Sad mi se čak ne da ni stavljati one slike koje sam željela... drugi put..









Živčanaaa..
crycry
Idem...
Ljubim vas..


Post je objavljen 24.09.2007. u 09:34 sati.