Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uoks

Marketing

Nagrade i pogrde

U dvorani Županijske komore Sisak u utorak, 18.9.2007. održana je svečana sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Sisak s početkom u 12 sati.
Na toj sjednici INA je dobila priznanje Gospodarske komore Sisak vezano za postrojenje odsumporavanja Claus koji još prema našim saznanjima ne radi.
Pritom su u uvodnom dijelu citirane riječi Nadana Vidoševića koji je „popljuvao“ udruge jer one „ograničavaju razvoj“.
Kako na području grada Siska postoji samo jedna jedina udruga koja od samog svog osnutka „vodi rat“ s INA Rafinerijom Sisak, jasno je da je gospodin Vidošević tim riječima implicirao na našu Udrugu.
Navodnu izjavu gospodina Vidoševića nećemo ni komentirati jer za razliku od dotičnog gospodina, ne želimo osporavati i „pljuvati“ po njegovom radu proteklih godina. Ipak smiješno je da je INA dobila priznanje za postrojenje kojega vjerojatno bez naše inicijative i inicijative ostalih ekoloških udruga iz Siska, pa i šire ne bi ni bilo. Dakle postavlja se pitanje kako je Udruga oboljelih od karcinoma usporila razvoj INA Rafinerije Sisak.
Nikada nismo tražili da se INA zatvori, dapače to i ne želimo jer bi puno naših sugrađana ostalo bez posla, samo smo molili da INA konačno nešto poduzme protiv zagađenja koje uništava građane Siska i okolice.
Ovim priopćenjem želimo, ukoliko se dokaže da su uistinu citirane riječi gospodina Vidoševića, javnu ispriku za osuđivanje rada naše Udruge, koja se od samog osnutka, unatoč gubitku mnogih članova i dalje bori za svoje ciljeve i za ciljeve svih građana Siska.



Post je objavljen 20.09.2007. u 16:24 sati.