Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lijepanasadomovina1

Marketing

Evo me opet...

waveEj ljudi evo mene opet,al stvarno nisam mogla izdržat da ne napišem novi post...sretan
Sad pišem malo o ovoj temi:
Na Poljudu je sinoć odigrana humanitarna nogometna utakmica zaključena koncertom u čast stradalih na Kornatu
Splićani od srca za obitelji vatrogasaca...
Tisuće Splićana došle su večeras na Poljud kako bi svojom prisutnošću i kupnjom ulaznice po cijeni od 20 kuna za dobrotvornu nogometnu utakmicu i koncert pripomogli akciji “Od srca”.

Sav prihod ide obiteljima vatrogasaca koji su stradali u tragediji na Kornatu te preminulom hvarskom gasitelju. Iako Poljud nije bio ispunjen do posljednjeg mjesta, sve ulaznice su već ujutro bile prodane. Nakon minute šutnje, početni udarac susreta između Split stars teama i Cor Unuma je, uz gromoglasan pljesak, izvela Blanka Vlašić.

Blanka se naježila
- Jesmo mala zemlja, ali smo još jednom pokazali koliko veliko srce imamo. Naježila sam se - kazala nam je dirnuta Blanka.
Ishod je bio, kako i priliči humanitarnoj utakmici, neodlučen. Po pet pogodaka postigla je svaka momčad: u dresu Cor Unuma strijelac je bio i njihov izbornik ministar Dragan Primorac, a na nekadašnje maestralne nastupe u kockastom dresu podsjetili su Boban, Prosinečki, Asanović i Ladić, vrata je čuvao Mate Bulić, a igrao je i kum Thompson. thumbup
U domaćoj momčadi, a kapetan im je bio Oliver, sjajnim se driblinzima istaknuo Dražen Zečić, golgeterske sposobnosti pokazali su Giuliano i Joško Elezović, a Damir Mihanović Čubi je bio zadužen za “show”. Pojačali su ih i nekadašnji Hajdukovi igrači Vulić, Računica, Mornar, Rapaić i Tonči Gabrić.
Neprospavane noći
- Drago mi je što sam mogao pomoći, i moj je otac bio vatrogasac, sjećam se kolike noći nisam prospavao zbog njega - kazao je Gabrić

U poluvremenu su pjevači izveli skladbu Gorana Karana i Nenada Ninčevića “Ovo nije kraj”, posvećenu stradalim vatrogascima, a nakon utakmice su za dar gledateljima izveli još nekoliko pjesama.

Ova pjesma je prekrasna...stvarno ono meni su suze išle kad sam ju slušala cry...i onda sam si ju lijepo skinula pa poslušajte evo..



Počivali u miru..neka vas dragi Bog čuva.hrvatska

I da još nešto da ne zaboravim ja idem na vatrogasce idemo na natjecanja i tako..treniram za DVD Brezovac..u nedjelju je županijsko natjecanje pa držite nam fige....eto toliko od mene..sve vas lijepo pozdravam i ostavljajte komentare..ZDS!!!hrvatska
























Post je objavljen 19.09.2007. u 11:09 sati.