Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/tisucu1ne1znam

Marketing

Jednom davno

Noćas se moje čelo žari
Noćas se moje vjeđe toće
A moje misli tišina kvari
Umrijet ću noćas od samoće

Dobro, nije baš tako strašno, al je dosadno u pičku materinu… Pregledo sam svu zalihu pornografije na kompu, spremljenu za crne dane, pročito dvije stranice Coelha umjesto jedne, odslušo čitav dnevnik na mađarskom i…ništa. Opet dosadno. Hile bi mi sad reko da si otvorim butelju, a ja njemu da su blaženi siromašni duhom…
Španjolci preko puta još nisu pogasili svjetla, valjda se ni njima ne ide spavat, tako da otpada pušenje gol na prozoru i dobacivanje komadima da se popnu gore na izlet, što inače volim radit kad završim s peglanjem košulje za sutra. Obično se ni jedna ne udostoji doći, al tek sam počeo. I jebe me ono oko rukava, uvijek ostane zgužvano.
Tini je iscurio bon na mobitelu, što znači da smsex otpada radi gramzljivog telekoma. A taman smo došli do «A ŠTA TI SAD RADIŠ S RUKOM:)»
Otpada još i lišće po Škodi, kosa po posteljini, prijevremena mirovina i dijeta. To ću od sutra, kad dođem s posla.
Sekretarica mi je bolesna, nazebla je malo. Obećo sam joj izvantjelesno orgazmičko iskustvo ako se vrati na poso do ponedjeljka. Prošli put je upalilo, al se bojim da ovaj put neće. Posjetit ću je sutra i odnijet malo voća, ako ne budem imo pametnijeg posla. Open menadžment ruls!!! Eh, da, jučer sam opet dao jedan otkaz, tako da nas je sad pet. Ako nastavim ovim tempom, bit ću gotov s poslom do jeseni, što je dosta prije planiranog. Nadam se da će past kakva povišica za predani rad.
Broj pljuga i sklekova za danas izjednačen. Kutija. Očekujem da se to već sutra blagotvorno odrazi na fizički izgled i kondiciju. Jedva čekam da se probudim. Još samo jednom spavam i …tararara..vikend. Ludilo.Zajebancija. Luda kuća. Šega. Jesam reko zajebancija? Dva i pol dana mediterana, u srcu Evrope. Obući ću najbolju majicu- tzv. skorericu, pa pravac u disko- nalaktit se na šank i trusit žestoko. Nekakav mi je ćeif na žestoko ovih dana, valjda od stresa. Onda ću zamolit kakvu preplanulu ljepoticu u bijelim čizmicama da me otprati doma, jer sam malo popio. Ova će past na majicu i šanerski nalaktit torzo i sutra će cijela kasaba pričat da su Mađarice kurve. A nisu. Sve je do obleke, odijelo čini čovjeka i piše mu recke. Eh, da, još samo jednom spavam.. a možda i nijednom…


Post je objavljen 16.09.2007. u 22:49 sati.