Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/babl

Marketing

olfaktorna zavjera

U posljednje vrijeme sve je prisutniji u javnosti ženski glas da vole muškarce koji su uređeni, čisti i mirisavi. U prvi mah, površno i bez razmišljanja taj zahtjev zvuči suvislo, međutim je to dokaz da su ženske lakopovodljive bezumnice.

Naime, kako muškarac može postati uređen, čist i mirišljav? Jedino tako da neposredno prije susreta sa ženskom provede barem pola sata u kupaonici. Ako normalan muškarac provede pola sata u kupaonici, sam, gol, u toploj vodi ili pod toplim tušem, neizbježno je da se povlači za muški izdanak, a ako se pola sata povlači za muški izdanak, nužno će pri tome i isprazniti jaja. Drugim riječima, uređen, čist i miršljav muškarac je čovjek s praznim jajima. Muškarac s ispražnjenim jajima ponaša se spram ženama sasvim drugačije od onoga kojemu su testisi nabrekli do erupcije, kojemu spermići naviru na uši, a izdanak mu žari da se uroni u olakšavajuće blaženstvo tople ženske vlažnosti.

Naivne ženske po sebi sude, ako su one provele sat vremena u kupaonici i pri tome se dirkale po pipicama, samo su se još više oraspoložile. Ženski i muški seksualni mehanizam u tome se korijenito razlikuju. Muškarac koji je neposredno ranije ispraznio seksualne rezervoare nezainteresiran je za žene kao takve i odbojna mu je pomisao o seksualnoj gimnastici. Oni dolaze na spojeve ne zato jer to i dalje žele, nego zato jer su se prethodno, još dok im je bilo stalo, tako dogovorili.

Ženske bi si trebale prizvati pameti što stvarno žele. Da li žele muškarca kojega će gledati i mirisati kao ispuhanu gumenu lutku ili stvora koji kipi energijom, isijava seksualnu napetost i prči ih tako da im oči ispadnu?

Uostalom, odakle je potekla pomisao o uređenim, čistim i mirišljavim muškarcima, tko to propagira? Iz ženskih časopisa i iz modnog sektora gdje, poznato je, glavnu riječ vode pederi. Pederima je u interesu da ostali muškarci pristupaju ženama nezaintersirano, da žene ostanu nezadovoljene i potraže užitak u mirisavim lezbijkama, a oni sami da zadrže za sebe ono najbolje - smrdljive intelektualce koji su se upravo izvukli iz zadimljenih podruma i oznojene lučke radnike.

Zahtjev za svježe opranim i namirisanim muškarcem ustvari je zahtjev za privremeno samokastriranim partnerom za isprazna blebetanja. Pravi muškarac je dlakavi stvor kojemu kipe tjelesni sokovi i vonja poput vepra. Zaluđene idejom eteričnog dezinficiranog sterilnog partnera sve veći broj žena postaju sve frustriranije ne uviđajući da su same tomu krive jer su nasjele podloj lezbijsko-pederskoj propagandi.




Post je objavljen 16.09.2007. u 10:45 sati.