Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svakodnevnoblogiranje

Marketing

Sing it back

Nakon ludo provedene noći, svakako preporučujem: odlazak u stan, tuš, cigareta i sastojak bez kojega se jednostavno ne može- na repeat upaliti Moloko Sing it back!

Jebote, postoji li bolja stvar od te?



To je nevjerojatno koliko obožavam tu stvar, nikada u životu nisam ništa jače voljela. Ljubav se dogodila na prvi sluh i od tada neprestano traje. Čovjek bi pomislio da će se ljubav prema toj pjesmi izlizati brzinom koja je proporcionalna broju puta koliko sam tu stvar čula, i u autu i na kompu i vani...Ponekad ne vadim taj cede iz auta tjednima! Da, da svatko bi normalan pomislio da će ta ljubav s vremenom splasnuti, ali ne, ta me stvar svaki put ponovno iznenadi. Tako poznata, a u isti tren nepredvidiva, nova, neprestano inspirativna, slojevita, potpuna.
Savršeno ispreplitanje njenog ludog glasa s tisuću melodija, a sve to u pozadini prati nezaboravni bas, jer kad vam jednom uđe u uho tamo i ostaje.
Stvar je već sama po sebi jebena, a kada tome zbrojimo nevjerojatnu sposobnost Moloka da ju na svakoj live izvedbi izvede na još dotada neizveden način, dobijemo ubojitu kombinaciju daleko nenadjebive harmonije i nenadmašne izvedbe!



Koji su to kraljevi, a ona kraljica, nema joj ravne, jednostavno nema.


Što jutro sve više odmiče, a meni još uvijek na repeat svira najbolja stvar na svijetu u glavi mi stoji samo jedno pitane!

Jebote, postoji li bolja stvar od te?



Post je objavljen 15.09.2007. u 06:57 sati.