Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojpassigmund

Marketing

Probava i prehrana pasa

Svakako smatram da bi svaki odgovorni vlasnik psa trebao okvirno znati kako izgleda i na koji način funkcionira probava psa.
Uz to je, pri odabiru načina prehrane vašeg psa, potrebno dobro proučiti prehrambene navike psa, dobro promotriti kakav način prehrane odgovara njegovoj probavi i tome se prilagoditi u nekakovim razumnim okvirima.
Ako se mene pita ja preporučujem dehidriranu hranu kvalitetnih odnosno takozvanih renomiranih proizvođača. Svakako se prije odabira proizvođača hrane detaljno informirajte o sastavu i načinu proizvodnje hrane tog proizvođača te svakako poslušajte iskustva drugih s tom hranom.
Nikako ne bih preporučio samostalno pripravljanje hrane, osim ako nemate dovoljno znanja volje i vremena jer tada pripravljanje hrane postaje najkvalitetniji način prehrane psa. Prije svega potrebno je precizno znati koje sve tvari vaš pas mora unjeti u organizam da bi bio zdrav i da bi se pravilno razvijao i da bi sretno i veselo upražnjavao svoje dnevne aktivnosti. Nakon toga potrebno je poznavati u detalje namirnice koje ćete koristiti u pripravi hrane za vašeg psa, jer jedino ćete tako moći znati što sve od namirnica koristiti pri prehrani da bi vaš pas u organizam unio sve potrebne tvari. I na kraju priče, potrebno je puno vremena da bi se kvalitetno pripremala hrana za vašeg psa.
Ovom prilikom molim sve vlasnike pasa da pokušaju što kvalitetnije, naravno u skladu sa svojim mogućnostima, paziti na prehranu svoga ljubimca...on će to ipak na kraju znati cijeniti, a na kraju krajeva uz kvalitetnu prehranu vaš će ljubimac biti zdrav, sretan i razigran.

Puno o probavi psa...

Puno o prehrani i odabiru hrane za psa...


Post je objavljen 15.09.2007. u 06:50 sati.