Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jakodosadan

Marketing

Kod mene baš uvijek imate puno za čitat... lol, jadni vi :D

Hej ljudi!!!! Kak ste i šta ima???? (uvijek isto pitanje lud) Jeeeeej, danas je petak smijeh Danas nastava počinje tek u 2 i pol, baš super smijeh i imam 2 sata tehničkog crtanja i akhitektonskih i nosivih konsturkcija smijeh I sutra i preskusutra imam trening, jeeej. smijeh Jedva čekam, jedva čekam, da mi je znat što mi je???

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Šta još ima kod mene? U šk. ok, recimo. Već su počele zadaće i ispitivanja cry Znači i učenje. Nije prošlo ni 2 tjedna, a da nas stara baba iz povijeti nije isprepadala oko odgovaranja, slijedi priča: Dođemo na sat i kaže ona sad ćemo mi nekog ispitat. I kaže "ajde Miriam" Mislim 33 učenika na papiru i baš ja, nevjerojatno. Al što je još nevjerojatnije javi se Lea i kaže da bi ona odgovarala dead Spas u zadnji ćas. Al učila sam i ja nego, prvi probit led, to je grozno dead Al znači javi se ona jer je kao učila i šta bude, dobje 2. no Sad znamo da ta profesorica voli davat loše ocijene i neobična pitanja na koja bi znali odgovor da ih oblikuje, ccc. Mislim javila se i dobila 2. Tolko ju je sredila, a jadna ona još je imala temperaturu i došla u školu. no

Image and video hosting by TinyPic

A u raz. konačno sam svima zapamtila imena. Tek je prošlo (kao što već rekoh) 2 tjedna i već se počinju vidjet neke stvari. Npr; tko je kome simpatičan, te nije, tko se s kime druži, koga ne žele u društvu i tko je popularan, (što je po meni užasno nevažno), tko je zabavan.... Meni nitko nije antipatičan, al dečki su mi puno simpatičniji od cura. Kao 1. što su zabavniji i smiješniji i kao 2. neznam, cure su onak su čudne.... dobro ima onih ok, al neke ovise o onim popularnim, kako bzv. Svi se brzo upoznavaju, tamo se počnu grlit, imat najveće tajne na svijetu i tak.... a poznaju se (kao što već rekoh rofl) 2 tjedna. Nekužim kako to rade.... Ja bi se željela skompati s nekim dečkima, al neznam kako. Ima ih dosta ludih lud i užasno smješnih, da ih nema nastava nebi bila zanimljiva. Svi oni nekako izgledaju dobri, il se čine?? Nastavit će se.... jednog dana.... danas je petak, jeeej!

SmileyCentral.com

Šta još.... Nisam vidjela nikog zgodnog, lol rofl i tak.... Srela sam 2 frendice iz bivšeg raz. u basu. Baš mi je bilo drago smijeh Napričali smo se. Baš mi to trebalo jer nemogu baš sa novima puno pričat, nezna zašto? A znam jer sam jadna dead Uvijek imam puno za reć, al drižim jezik za zubima, pa možda im zato nisam simpatična??? Meni treba vremena dok se ja prilagodim, dok mi bude ugodno... imate li vi kakav savjet, jer ja se želi odmah prilagodit!!!????

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Dobro idem ja sad da vas ne gnjavim sa takvim glupostima pa pozdrav i uživajte wavemahwavemah Velika kiss netkome znat će ta osoba,hehe! Ajde sad stvarni idem, bokić od:

SmileyCentral.com

ili

SmileyCentral.com

Post je objavljen 14.09.2007. u 11:00 sati.