Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikadkaobane

Marketing

Godišnji je prošao...


...prebrzo.
Definitivno prebrzo. Pitala me jučer moja najdraža kolegica jesam li se odmorio. Glavu jesam odmorio, i to je odlično jer sam bio na pragu toga da počnem gristi ljude na poslu kolko su mi išli na živce. Znam da će se u roku dva dana vratiti taj poriv, al tu nema pomoći.

Fizički sam odmoren, al ne kako i koliko bih htio. Tu nešto moram promijeniti u životu, samo ne znam šta. Ma u biti znam, al čekam razvoj situacije na poslu.
Postoji dobra šansa da neću još dugo raditi di radim i to je misao koja me nosi.
Iskreno, pun mi je kukuruz ljudi s kojima sam okružen na poslu i da mi nema jakočudne i moje najdraže kolegice mislim da bih poludio skroz naskroz.

Babinjak (neka se dame ne uvrijede na izrazu, ali to je blaži oblik od onoga šta sam htio napisati) kojim sam okružen počeo je utjecati na mene. Htio sam napisati kokošinjac...
Tamo sam fizički, a čak i kad ne želim biti mentalno, kako god okrenem prije ili kasnije sva ogovaranja, optužbe, govna, sranja, trunja dođu do mene, odnosno uvijek ih neki dežurni glasnik donese.
A ja uopće ne radim za firmu u kojoj radim... To je ono najbolje od svega.

Svi su najpametniji, svi sve znaju, a ne naprave ni ono šta bi trebali. Žive od zabadanja nosa u tuđe probleme i živote, valjda zato jer ne mogu ili vjerojatnije ne žele počistiti smeće pred svojim pragom. I nitko ne zna reći, da je zajebo, da nešto nije napravio ili da je krivo napravio. Samokritika je na razini 3-godišnjeg djeteta.
>>Nisam ja<< je rečenica koja se najčešće čuje.
Ma nije nitko, samo se...

A najbolji su kada počnu prijetiti, da ne bu njih niko jebal, da bude diša njih čuo kad dođe, da ovo, da ono, a kad bilmez dođe ponašaju se kao da je sve u najboljem redu, osmijeh i klimanje glavom...
Ma dajte molim vas...

I tako, važno da sam se ja odmorio, psihički i fizički, i da sam spreman za nove radne pobjede...
Možda prvi radni dan nikoga ne ubijem.
Možda.

Odgovori brzo na pitanje koje slijedi:

Koliko primjeraka od svake vrste životinja je Mojsije poveo sa sobom na Arku?


Ako je odgovor bio dvije, pročitaj ponovno pitanje...





Post je objavljen 11.09.2007. u 10:27 sati.