Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sdbnovaci

Marketing

Ulazak u novicijat!

Dragi nasi!

Evo nas nakon dugo vremena, javljamo se sa nase jednogodisnje postaje... NOVICIJATSKE KUCE u Pinerolu. Napoko smo uvatili doslovce 5 minuta da napisemo ovaj post jer sutra idemo u Colle don Bosco i tamo nece bit vremena za pisat postove.

Jucer je bio svecani dan za nase sad vec bivse novake i nas pred... sad novake... Naime, jucer su bili prvi zavjeti nasih novaka Vladimira, Maria i Ivice... koji su uzeli nova imena (redovnicka) i to redom: Dominik, Antonio i Augustin. Bilo je predivno...ceremonija je trajala vise od 2 sata a nakon toga smo mi pristupili novicijatu. Ne trebamo kazati kako je bilo suza radosnica na sve strane... vrijedilo je sveg truda... rekli su nasi novozavjetovani a i mi smo osjetili tu atmosferu... i naravno, kako masta radi, zamisljali smo sebe u toj poziciji za godinu dana. Poslije zavjeta bilo je slikavanja posvud, sto mozete pogledati OVDJE.

Poslije svecanosti, isli smo u restoran ispod Tempia gdje smo se malo pocastili, zapjevali i druzili se... novopoceni su nam malo zapjevali sa svog CDa kojeg su pripremili za vrijeme novicijata... Valjda cemo i mi biti tako napredni... thumbup

Sad ce brzo rucak pa moramo ici...

Imajte nas u molitvama i hvala Vam na svemu. Novinarki Jutarnjeg lista se ispricavamo sto nismo stigli javiti joj se...iskupit cemo se nekako.

Javite nam se na blog i mail... Budite uz nas a nasim novopocenim salezijancima iskrene cestitke. Pozdrav svima....



Post je objavljen 09.09.2007. u 12:15 sati.