Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojpassigmund

Marketing

Prvi daleki put...

Prekrasan je proljetni dan i jednostavno ga želite provesti negdje u prirodi daleko od dnevnih zbivanja...ma naravno da pesonja ide s vama.
Psić primjećuje da se danas nekako dulje i na drugačiji način pripremate za izlazak u šetnju i silno je uzbuđen. Stalno hoda za vama, znatiželjno pogledava svaki predmet koji stavljate u naprtnjaču, njuška naprtnjaču, njuška vaše nove gojzerice dok ih oblačite...štene spremno i napeto od znatiželje čeka da konačno krenete.
Svakako ste u naprtnjači ponijeli dovoljno vode za vas i štene, a za hranu ćete se snaći po putu. Vaše odredište je pedesetak kilometara udaljeno mjesto koje je prepuno parkova i zelenila u kojem ćete štene i vi sigurno uživati...a ima to mjesto i četiri rijeke pa se štene možda negdje po prvi puta susretne sa lokvom većom od one na livadi po kojoj skoro svakodnevno šetate.
Dobro je što ste štenetu ponudili obrok dva sata prije vožnje automobilom. Tako ćete izbjeći mučninu koja se zbog vožnje može javiti u šteneta. Ukoliko štene baš mora obrokovati netom prije vožnje onda probajte smanjiti taj obrok, a ostatak obroka ponesite pa ga ponudite štenetu po dolasku na odredište.U automobilu štenetu osiguravate dovoljno prostora za udobnu vožnju i svakako ste se pobrinuli da štene ima dovoljnu količinu zraka tijekom vožnje.

Prostor u koji je smješteno štene mora biti osiguran na način da štene nemože ometati vozača u vožnji. Ako u vozilu nemate takav prostor gdje sigurno možete smjestiti štene, onda bi štene trebalo vezati na dovoljno opuštenom povodniku, ali tako da nije u mogućnosti ometati vozača u vožnji.

Svako malo pogledavate na stražnje sjedalo, a štene žvaće svoju igračku i uživa u vožnji.
Dolazite na odredište, put je protekao u najboljem redu i izlet može početi...mah


Post je objavljen 09.09.2007. u 07:16 sati.