Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojpassigmund

Marketing

Juriiiiššššš...

Usred noći budi vas...hmhmhm cvilj hmhmmmhmmm cviiljj...ustajete još onako bunovni i ulazite u hodnik gdje je prije par sati štene blaženo spavalo na svom toplom jastuku. Palite fenjer, a kad tamo...štene se proljevasto pokakilo i leži sklupčano na jastuku i cvili.
Hvata vas panika i ljutnja...panika da nije nešto ozbiljno, a ljutnja jer je proljev možda rezultat toga što je ludo štene, unatoč vašim upozorenjima, proždralo nešto loše prilikom šetnje livadom.
Koliko got to mučno bilo, pregledavate proljević da utvrdite ima li u njemu kakvih sumnjivih tvari...krvi, glista i bilo čega što nije uobičajeno.
Nakon što ste pokupili "palačinku", štene sve ozbiljnije cvili i užurbano hoda gore dolje po hodniku. Juriiiišššššš....lajnu u ruke i brzo van. Štene juri ispred vas i navlači povodnik, ali kako mu zamjeriti. Niste daleko dojurili...sramežljivo štene se sakrilo iza prvog parkiranog automobila i sa suzama u očima izvalilo još jednu palačinku.
Kako još nije niti svanulo odlazite kući dok ne svane i dok ne počne raditi teta veterinarka. Nećete se ni skidati jer znate da će štene opet imati vrtiguz.
Nakon još dvije palačinke koje ste jureći izvaliti kraj onog jadnog parkiranog automobila, polazite k veterinaru jer on taman što nije otvorio. Prvi ste na ulazu i nakon kratkog objašnjenja što se sa psom događa i nakon što ste na čuđenje tete veterinarke iznimno detaljno opisali palačinke štenetove te nakon pregleda, postavlja se dijagnoza...štene ima crijevnu virozu, kaže teta veterinarka da trenutno po okolnim livadama vlada epidemija te boleštine i da nema potrebe raditi neke detaljnije pretrage jer je to sigurno to.
Ma super...pa opet smo bubini...cry
Ali...barem nije zato jer je štene nešto loše pojelo...ipak je vaš trud urodio plodom i štene ne smetlari pri šetnji livadom.party
No bit će sve OK nakon tri dana nekakvih pikica šarenih koje će vam davati teta veterinarka i dijetne hrane sve bi trebalo biti bolje.
A ne gine vam izvaljivanje još po koje palačinke...rolleyes


Post je objavljen 08.09.2007. u 07:32 sati.