Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Protest!

KARBI VELIKI BRAT





..KARBI VELIKI BRAT

Maniac Shop ulaže glasan protest zbog ne pozivanja Gorana Gvozdenovića – Karbija u novi serijal Velikog Brata. O samoj Goranovoj kandidaturi Maniac je nedavno izveštavao u tekstu “V.I.P. medju anonimusima” a zli jezici kažu da je to i razlog za njegovo ne pozivanje u novi serijal, baš to “V.I.P.”. Naime Goran je svoj V.I.P. tretman sticao godinama, počev od Milana Vukotića i Teatra Levo, Dramske Radionice Centar iz Zrexa, ulogama u filmovima (Mala noćna muzika..), raznim komercijalnim spotovima, nastupom sa Rambo Amadeusom na EXIT o6…

Novi serijal Velikog Brata počinje uskoro i navodno kao i u prvom serijalu se pojavljuju samo anonimni učesnici. No, da nije sve tako crno-belo, Maniac skreće pažnju da se i u prvom serijalu sa anonimnim učesnicima pojavljuje izvesni Bane koji takodje nije anonimac pošto je u filmu Mladena MatičevićaKako postati heroj” imao zapaženu rolu.
Iz tih razloga Maniac apeluje na sve razumne ljude da podignemo glas i insistiramo da Karbi po lex-specijalisu neizostavno uđe u kuću Velikog Brata i serijal učini koliko toliko gledljivim!

Obavezni download:

spiker Goran Gvozdenović Karbi: LOMI GA DROLJO --> (Mp3 – 240 Kb)

Post je objavljen 06.09.2007. u 22:36 sati.