Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenguaespanola

Marketing

Gabriel Soto

Gabriel
Gabriel Soto Borja – Díaz rođen je u Ciudad de Méxicu 17. travnja 1975. godine. Još kao malen otišao je živjeti u San Antonio i tamo ispunjavao svoje snove. Baveći se manekenstvom postigao je veliku slavu a njegov rodni grad pobliže ga je upoznao kada je 1996. godine postao Mister svijeta u konkurenciji sa 50 kandidata.
Jedno vrijeme bio je član grupe “Kairo”, a svoju karijeru kao glumac započeo je 1996. godine ulogom u sapunici “Mi Querida Isabel” (Moja draga Isabel).
Nakon toga uslijedile su brojne sapunice, koje su mladog i karizmatičnog glumca, pjevača i manekena pretvorile u veliku zvijezdu ne samo u Méxicu već i u mnogim drugim dalekim krajevima. Nakon “Mi Queida Isabel” glumio je u sljedećim sapunicama:
- Alma Rebelde (1999) – Buntovna duša
- Mi Destino Eres Tú (2000) – Moja sudbina si ti
- Carita de Ángel (2000) – Lice anđela
- Amigas y Rivales (2001) – Prijateljice i suparnice
- Las Vías del Amor (2002) – Putevi ljubavi
- Mujer de Madera (2004) – Žena od drveta
- La verdad oculta (2006) – Skrivena istina
- Las riendas del amor (2007) - Uzda ljubavi
Hrvatski gledatelji po prvi su puta imali prilike vidjeli Gabriela u sapunici “Mi destino eres tu” gdje je glumio sa megapopularnom Lucerom i Jorge Salinasom. Iako nije imao glavnu ulogu u sapunici, mnogi će ga upamtiti po izvandrednoj ulozi u koju se u potpunosti uživio. Također, u “Las vias del amor” glumio je sa Aracely Arambulom i ponovno sa Jorge Salinasom u kojoj je glumio izgubljenog brata Jorge Salinasa iz djetinjstva. A za sve one koji je uvijek ne znaju o kome je riječ, Gabriela mogu pratiti u sapunici “La verdad oculta” koja se upravo prikazuje na našim malim ekranima.
Bilo kako bilo, jedno je sigurno – Gabriel je rođen pod sretnom zvijezdom!!!





Post je objavljen 06.09.2007. u 16:31 sati.