Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dancewiththedevil

Marketing

Navještenje

Sebe spasiti treba dok je vremena. U nadi i ljubavi nema mira, rat je na vidiku. Sebe spasiti treba, najdraži moji. Putevi svakoga čovjeka su zamršeni, sudbina je kurva prva, koja nas jebe u zdrav mozak. Dvoličnost… je li na to mislio onaj koji nas je stvarao? Želio je da takvi budemo? Bez svog JA, bez igdje ičega. Goli smo do kosti, mizerni i dekadentni, prošarani samo jednom mišlju… sobom. I ja sam takav. Ja volim samo sebe i nikoga ne poštujem. Zašto i bih kad nitko ne poštuje mene?

Nema više suza za plakanje
Kraj je na vidiku
Kada se kaže amen
Umrijet će cijeli svijet.

Image Hosted by ImageShack.us


Ne molim ni za što, ne plačem i ne kunem. Ja samo čisto prezirem. Kako osjećati, kako shvatiti bol? Romantične stvari meni ne znače ništa, ne postoji ljepota kojoj ću priznati da je ona baš to. Daj mi osjećaj da ga ne znam, daj mi osjećaj a da nije bol. Želim shvatiti, zašto takva Božja kreacija ne osjeća, ne razmišlja kako bi nekim činom povrijedio nekog drugog…? Gdje je tu razum, mir, spokoj…? Nema u mome svijetu mjesta za pojam kao što je praštanje ili milost.

Gdje je anđeo kada ga trebaš
Barem mač samouništenja da nosi
Ali nema ga i nema
A tvoj se glas gubi u noći…

Image Hosted by ImageShack.us


Nevino srce ne postoji, nema niti jednoga, ali moj grijeh veći je od svakoga drugoga. Čemu ovo sve, daj mi smisao da shvatim, što očekuje se od čovjeka koji je poslan ovamo da živi. Sve ovo spaliti treba, čovjeka svakog jednog za drugim… a dok ja propadam, vrijeme lagano leti i bliži se kraj. Saga ova svršiti mora jer listova u praznoj Božjoj knjizi više nema. Nema trenutka za ljubav, razum ili oprost. Žudnja i grijeh sve je što imamo.

Izdaja, prokletstvo i smrt
Na vidiku je i smiješi se lijepo
Dva čovjeka ostati će i vidjeti
Kako propada sve u što vjerovaše slijepo…


Je li ovaj kraj Božja ili Vražja misao…? …svatko u sebi neka pronađe odgovor.


Šuti, šuti i ništa ne reci...

Image Hosted by ImageShack.us


Ne gledaj, jer slijep ćeš biti...

Image Hosted by ImageShack.us


...prokletstva su na pragu čovječanstva, a čovjek je stvoren da uništen bude.


Post je objavljen 05.09.2007. u 23:48 sati.