Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenguaespanola

Marketing

Las vias del amor

Las
Meksička sapunica pod nazivom "Las vias del amor" (Putovi ljubavi) snimljena je 2002. godine u produkciji Televise. Ova je telenovela jedna od rijetkih koje su rađene prema originalnom scenariju, bez predloška u ekraniziaciji iz prijašnjih godina.
Iako se snimanje telenovele odgađalo sve od 1993. godine, pa su naslovne uloge isprva bile namijenjene potpuno drugim glumcima, serija "Las vias del amor" od čelnika je Televise dobila zeleno svjetlo za snimanje tek početkom 2002. godine. Glavne uloge tumače Jorge Salinas (Mariana de la noche, Mi destino eres tu) i mlada meksička glumica i pjevačica Aracely Arambula. Ostatak glumačke postave upotpunjavaju Daniela Romo (El Manantial), Enrique Roche, Nuria Bages (Amar otra vez), Gabirel Soto (Mi destino eres tu), Martha Julia i mnogi drugi.
Gabriel,
Gabriel (Jorge Salinas) je inženjer elektrotehnike i nesuđeni svećenik, koji proživljava tešku svakodnevnicu i osjeća krivnju za nešto što nije kriv. Naime, tijekom jednog izleta u djetinjstvu Gabrielu se izgubio mlađi brat nicolas, a potom mu je ptac doživio srčani udar i umro. Majka mu to nikada nije oprostila i krivi ga za sve to i čak mu daje osjećaj veće krivnje govoreći mu da je on kriv što je ona završila u invalidskim kolicima.
Kako bi se lakše nosio sa osjećajem krivnje odluči otići u sjemenište, međutim nakon što upozna mladu Soniu napušta sjemenište i okreće se ljubavi. Ipak, sudbina je htjela da se njihovi putevi raziđu, a Gabirel je odlučio sreću pronaći u zagrljaju mlade i dobrodušne Sandre (Martha Julia), koju zapravo ne voli.
Adolfo (Gabriel Soto), bogati i buntovni mladić, zaljubljen je u Sandru, no kada se Sandra pokuša ubiti zbog Gabriela on se zaklinje na osvetu.
Gabriel ponovno ide potražiti svoju sreću kod Sonie, međutim razočara s kada sazna da se ona sada bavi prostitucijom. Putevi ljubavi odveli su Gabriela u obalni gradić Tlacotalpan...
Perla (Aracely Arambula) je lijepa, slatka i vidovita konobarica, sretno zaljubljena u skromnog Paka (Rafeal Amaya). Nakon što u svojim vizijama vidi njegovu smrt, upozori ga, no on se je oglušio i biva ubijen. Perla, svjesna da ključ ubojstva leži u tetovaži na ruci ubojice počinje istragu koja je dovede do Don Jeronima, bogatog i beskrupuloznog vlasnika restorana gdje radi. Ucjenjena životom svog oca, Perla pristane udati se za okrutnog starca, te počne živjeti luksuznim, međutim prv ebračne večeri don Jeronimo biva ubijen a za njegovu smrt optužuju Perlinog dobrodušnog oca...
No, sve jedno putovanje u Mexico City promijeniti će živote Perle i Gabriela koji se ondje upoznaju, a ljubav koja plane pri prvom susretu bit će dovoljna da se dva mlada srca odluče na rizično putovanje zavojitim putevima iskrene ljubavi...

Post je objavljen 05.09.2007. u 23:20 sati.