Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catvulgaris

Marketing

Španciranje i slično

Evo samo kratko. Nisam baš u nekoj pričljivoj fazi. Javio mi se još pred par tjedana Thijs iz Belgije (sa kojim sam bila prošle godine u Bugarskoj) da je u Mađarskoj i da će doć u Hrvatsku. Eee, kako mi je močna ova rečenica..

Uglavnom, ja sam to naravno uredno zaboravila uslijed kaotičnih događaja u zadnje vrijeme, al evo javio se momak koji dan prije i alles gut:)

Došao je u društvu Clare iz Portugala, i djevojke i momka iz Brazila kojima sam (tri put hura za mene) naravno uspjela već zaboravit imena..tako smo se malo podružili, a s obzirom da sam ja sa curkama ionako mislila ić na Špancir jer nikad nisam bila, a Capek me lijepo podsjetio da je u tijeku, pa smo povezli i ovo veselo društvo. Tamo smo se još našli sa našim Varaždincima, Capekom i Matejom..

Eto, kraj ovog moćnog reporta, a sad par fotki..

U autu (Bog poživio Jeleninu Safiru/Zafiru, kvragu ni to ne znam kaj je:D) nas je uspješno stalo svih 7:



Kod mini Grgura- ja sam naravno isto zaželjela nešto..


Pifce za žifce i tome slično..


Lepe nebo:




Čuli smo od nekud glazbu..Krenuli hodat oko tvrđe, i kao ić prema glazbi. al svuda je bio zid, a nismo mogli naći rupe. I hodali hodali, i vid vraga, vratili se na početnu točku. e ako sam se ikad nasmijala kolko pameti može imat 7 inženjera kad se udruže to je onda bilo baš nakon tog genijalnog kruga:))) moram li spomenuti da nismo planirali se vratit na početnu točku. da nismo u ni jednom trenu pomislili da ukoliko stalno hodamo uz tvrđavu ćemo nužno doć na početnu točku. I moram li spomenut da nismo našli kako doć na "zid". al smo zato naletili na ovu neku ceremoniju sa bakljama i vatromet. impresivno..






Post je objavljen 05.09.2007. u 19:40 sati.